Wojtek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 [align=center]W tym wątku proszę zamieszczać swoje opinie na temat firmy 24cast.pl Przedstawiciel: Brak[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) ja gorąco ten hosting polecam jest on nie zawodny i bardzo tani najtańszy pakiet kosztuje tylko 8zł 25 grosz w tym pakiecie mamy autopilota o pojemności 512 gb do tego dochodzi bardzo miła obsłucha techniczna wszystkie problemy techniczne są rozwiązywane w 24 godziny od ich zgłoszenia co mnie bardzo cieszy właśnie takiego hostingu szukałem mogę nawet opowiedzieć że to jest najtańszy Hosting umożliwiający założenie radia internetowego tańszego nie znajdziecie Edytowane 3 Marca 2018 przez michal błąd lterkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 ostatno troche awari było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 owszem masz rację ale zostały one już usunięte i wszystko dobrze już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 no działa dobrze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 i dziś znowu awaria-buforuje ,0 odpowiedzi od suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 jak buforuje to może być to wina żle wgranej piosenki na autopilota autopilot nie czyta polskich znaków takich jak żćł w nazwie lub masz net za wolny u mnie wszystko dobrze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 cód odpisali ze wymieniali kabel eternetowy, a buforuje cały dzień chyba pora zmienić serwerownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 u mnie działa dobrze wszystko nie wiem czemu akurat tobie buforuje kolego może masz net za wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 mam 2mb.s wysyłu powinno wystarczyć w stu procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 no tak powinno w zupełności to nie wiem czemu tobie buforuje kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcover1973 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 tani jest ale na pytania właściciel nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 mi tam odpowiada nie narzekam akurat ja na brak odpowiedzi tydzień temu pisałem i mi na wiadomość odpisał właściciel firmy też człowiek i musi czasami odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem klientem 24cast od blisko 10 lat, w tym czasie nie mogłem powiedzieć złego słowa na temat tego hostingu, zawsze byłem mega zadowolony z świadczonych usług. Niestety ten status znacząco się zmienił, gdyż w ostatnim czasie właściciel nie reaguje na e-maile oraz wiadomości na facebooku. Wszystko byłoby ok, gdyby aktywacje były na bieżąco przedłużane (i najlepiej z automatu), niestety odbywa się to ręcznie i zacząłem odnosić wrażenie, jakby właściciel raz w miesiącu spoglądał na to, co tam się dzieje. Za przykład podam następującą sprawę: aktywację przedłużono po 25 dniach od wniesienia opłaty, przez ten czas nie miałem dostępu do panelu administracyjnego pomimo wielu próśb z wysłanymi potwierdzeniami wpłat na [email protected]. Jest jeszcze jedna, gorsza sprawa - od czterech dni transmisji towarzyszą bufory przez co zmuszony byłem do zaprzestania korzystania z usług i musiałem szukać ratunku u konkurencji, aby nie utracić reputacji przez jakość oferowanego sygnału. Mam nadzieję, że to tylko przejściowe "przejście" na drugą stronę, że w końcu problemy zostaną zażegnane i wszystko wróci do normy, dzięki czemu będzie można dalej korzystać z usług niezawodnego do tej pory 24cast.pl. Ps. Michale, napisz proszę jak to wygląda u Ciebie. Pozdrawiam Ciebie oraz wszystkich forumowiczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 u mnie to wygląda tak jak pisze wiadomość na mejla to czekam na odpowiedz góra 3 dni jako takich zastrzeżeń nie mam jeśli chodzi o działalność firmy być może to dlatego że jestem nowym klientem tej firmy radio mam w tej firmie już rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Awaria miała miejsce na sc3.24cast.pl i trwała dokładnie tydzień, na szczęście już zażegnana. Kontaktu z administracją szczerze Ci zazdroszczę, ja na odpowiedź czekam już ponad dwa tygodnie, w międzyczasie poszedł drugi e-mail i na tym póki co się zatrzymam czekając cierpliwie na odpowiedź, gdyż nie chcę być nachalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 czasami trzeba być cierpliwym kolego dobrej nocy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Michał, jaki masz w tym interes, by wciąż bronić 24cast... grałem u nich 10 lat i teraz zostaliśmy z ręką w nocniku.... łżesz w żywe oczy wbrew wszystkim, którzy się skarżą na ten host... zero kontaktu, więc nie powtarzaj bzdur jak wyklepanej mantry... jesteś młodym człowiekiem a pławisz się w pochwałach i kłamstwie... ten serwer już leży i się nie podniesie... tyle w tym temacie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Moja wieloletnia przygoda z 24cast zakończyła się. Nie sposób było czekać na zażegnanie awarii, która ponownie pojawiła się w grudniu, gdyż sytuacja z tygodnia na tydzień nie poprawiala się a kontakt z administracją praktycznie zerowy. Po przeanalizowaniu dostępnych ofert udało mi się znaleźć taką, która w sterowaniu jest podobna do tej z 24cast, jednakże bardziej rozwinięta i wzbogacona o dodatkowe, przydatne funkcje, a co najważniejsze cena oferowanych usług jest adekwatna do jakości. Nareszcie gra i nie psuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, scandi napisał: Moja wieloletnia przygoda z 24cast zakończyła się. Nie sposób było czekać na zażegnanie awarii, która ponownie pojawiła się w grudniu, gdyż sytuacja z tygodnia na tydzień nie poprawiala się a kontakt z administracją praktycznie zerowy. Po przeanalizowaniu dostępnych ofert udało mi się znaleźć taką, która w sterowaniu jest podobna do tej z 24cast, jednakże bardziej rozwinięta i wzbogacona o dodatkowe, przydatne funkcje, a co najważniejsze cena oferowanych usług jest adekwatna do jakości. Nareszcie gra i nie psuje się Pozostaje nam dokładnie to samo, bo nie można płacąc uczciwie, żebrać o to, co należy się z dzierżawy... sumienność narzuca wywiązywanie się z umowy, lecz w tej sytuacji ręce opadają... wolę iść swoją drogą... scandi, jeśli możesz zastukaj na GG 41584874, jeśli Ci to nie sprawi kłopotu... albo lepiej na maila [email protected] ... dzięki za wpis w tej sprawie i przy okazji udanego Nowego Roku... pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Banita poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 u mnie tam już działa poprawnie wszystko nic nie buforuje ja tam zadowolony jestem i usług firmy 24cast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Oj Michał, pisząc, że wszystko u Ciebie działa poprawnie, chyba nie traktujesz poważnie swojego radia albo jego słuchaczy. Wszyscy z 24cast są wrzuceni do jednego wora i nie ma różnicy czy wpiszesz sc1, sc2 czy np sc3 - wszystko przekierowuje na ten sam serwer. Teraz to już tylko z ciekawości śledzę co tam się dzieje (problem przestał mnie dotyczyć z czego bardzo się cieszę, korzystając z usług innego hostingu) i nie sposób pominąć faktu, iż niektórzy właściciele są już tak sfrustrowani opisaną sytuacją, że decydują się na zamykanie swoich rozgłośni. Zrobiłem małe rozeznanie i doszedłem do wniosku, że ludzie będąc z jednym hostingiem "naście" lat nie wiedzą, że istnieją alternatywy a jedna firma hostingowa to nie wszystko. Tyle w tym temacie, dziękuję za uwagę i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Scandi, dzięki za pomoc... rozgryzłem to wszystko na logikę, bo i tak nie miałem wyjścia... dziś udało mi się odblokować ten wspaniały 24cast, bo mam jeszcze małą sprawę do załatwienia... później wymiotę wszelki ślad po tej przygodzie... pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Banita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Banita, cała przyjemność po mojej stronie Trzymaj się, powodzonka i pełnych slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 też nie miałem wyjścia musiałem radio zamknąć bo nie stać mnie było na otwarcie ponowne radia z nowym hostingem niestety tak czasem bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi