giganet Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Witam Posiadam własny serwer z linux na którym mam posadzone sc_serv oraz sc_trans. SHOUTcast Server v2.0.0.28/posix(linux x64) w tej wersji ne wyświetla mi statystyk w panelu. Czy jest jakiś sposób by to naprawić? Nowsze wersje shoutcast nie mają z tym problemu ale ostatnie jakie pobrałem z http://download.nullsoft.com/shoutcast/tools/ nie wpuszczają strumienia w formacie aac i aac+. Właśnie w aac gra mój pilot. Zmienił bym sobie na mp3 i było by po kłopocie ale żeby ten encoder działał w sc_trans potrzebna jest licencja której od zeszłego roku nie ma gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Podaj IP i port na którym postawiłeś serwer shoutcast. Sprawdzę u siebie, czy łapie Twoje staty. Upewnij się najpierw, że serwer jest włączony i nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganet Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 http://giganet.segeth.net:8000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Hmm muzykę łapie mi na odtwarzaczu, jednak statystyki nie bardzo. Spróbuj zainstalować najnowszą wersję serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wersja v2.0.0.28 jest jedną z pierwszych wersji v2 i jednocześnie nie zalecana do używania, zawiera wiele błędów, nie udostępnia statystyk w taki sposób jak nowsze wersje. Zalecana i najbardziej stabilna wersja to SHOUTcast Server v2.5.5.733. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganet Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wojtek Dzięki za bardzo cenną wiadomość. Szukałem już czegoś w wersji v2.5.... Przeorałem internet i nie znalazłem. Może masz tą wersję i podzielisz się zemną ?Lub jakiś namiar ? Jedyne co znalazłem to dostępne v2.6 a one mają problem z AAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampir Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Licencję można kupić https://www.fastcast4u.com/addon_autodj_key/ lub znalezione w sieci na Github encoder_1=mp3 unlockkeyname=Rodrigo De Leon Zepeda unlockkeycode=KU38N-EP7WM-HDQ2A-FW67B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganet Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 vampir Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi