KRISS Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Od dłuższego czasu nie mogę zalogować się na konto wyskakuje mi Ta witryna jest nieosiągalna Serwer s1.panelradiowy.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź.sprawdzałem diagnostykę sieciową działa w trybie online ale nie nawiązuje połaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na tą stronę nie można się zalogować i nie ma nic pod tym adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 ja na forum loguję się przez fb i mi zawsze działa bez problemu jak masz konto na fb to przez fb spróbuj się logować jest to o wiele szybszy sposób niż osobna rejestracja kąta na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 kris a może ty masz problemy jakieś z netem dlatego masz ten komunikat u mnie poprawnie wszystko działa strona ww panelu radiowego również u mnie działa jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISS Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 internet ? to łącze miało niby mi blokować dostęp do konta chyba że dawno nie byłem to admini mi usunęli dobra do zamkniecia zarejestrowałem się ponownie i działa sądzę że to za moją nie obecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Przecież Wojtek wyraźnie napisał, że na podanym przez Ciebie linku nie da się logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Admini forum nie mogą usuwać kąt użytkownikom nawet wtedy kiedy nie są aktywni na forum nawet rok mogą to zrobić na twoją prożbę tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Link ten jest adresem serwera radiowego... Możesz jedynie dopisując po dwukropku port radia dostać się do panelu shoutcast i tam wówczas możesz się zalogować jako administrator streamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISS Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Już zarejestrowałem się na nowo temat do zamknięcia jak wyżej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi