Kryształ Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Kiedyś robiłem z automatu, po latach mam problemy z uruchomieniem serwera na własnym łączu. czy jest tu ktoś kto by pomógł mi ten temat ogarnąć? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jaki system, który serwer v1, czy v2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKe Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie chce mi się jeszcze raz tego ustrojstwa pisać krok po kroku, więc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Najnowszy serwer SHOUTcast 2 (DNAS) pobierzesz po zarejestrowaniu i zalogowaniu się na oficjalnej stronie - http://shoutcast.com/BroadcastNow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi