Mat010 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Zauważyłem w firmie slotex.pl ze juz od kilku lat wisi reklama ze juz wkrótce będzie icecast nadawanie z jakością do ponad 300bitrate i mijają lata a tu jak było tak jest. Pytanie kiedy ? Tym bardziej że jak wspomniałem powyżej to juz wisi kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 7 godzin temu, UKRADIOFM napisał: Byłem zainteresowany usługami Firmy SLOTEX jednak po owej rejestracji , nie otrzymałem na e-mail żadnej informacji o rejestracji Albo chociażby linku aktywacyjnego . W ostateczności wybrałem innego usługodawcę . Nie polecam SLOTEX Linki po rejestracji są wysyłane od nas prawidłowo. Dziennie mamy rejestracje kont i zostają one aktywowane. Czy sprawdziłeś katalog spam? Zawsze można też się z nami skontaktować w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 19 godzin temu, UKRADIOFM napisał: Oczywiście że sprawdzałem folder spam . Ponad to dla pewności! Rejestracji konta dokonywałem kilku krotnie z kilku dniowymi odstępami . I w dalszym ciągu od Was nie otrzymałem żadnego e mail aktywacyjnego. Z jakiego maila korzystasz? Tzn usługodawcy poczty? Onet, Wp, Gmail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 43 minuty temu, UKRADIOFM napisał: To już nie ma znaczenia .. jak napisałem wyżej , byłem zainteresowany . Lecz w ostateczności wybrałem innego usługodawcę hostingu radio . Skoro w prosty sposób nie można aktywować konta w SLOTEX. Ma znaczenie, gdyż problem może nie leżeć po stronie firmy Slotex, której zarzucasz nie wysyłanie wiadomości o rejestracji konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis27 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Reklama ostatnim czasem znikła, w ofercie widoczne są tylko serwery SHOUTCAST 2. Także myślę że ich w najbliższym czasie tam nie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi