Jarek Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Cześć. Przeglądając Nasze forum wpadłem na pomysł dodania działu: "Ocena mojego radia" (oczywiście w cywilizowanej ,konstruktywnej i merytorycznej dyskusji.) Dotąd , zjawisko to można było napotkać w działach chociażby: Internetowe stacje radiowe lub: Szukam radia/prezentera gdzie przeznaczenie owych działów jest zupełnie inne. Tutaj właściciel stacji sam decydowałby o tym pisząc temat w nowo powstałym przyszłym dziale,czy strona radia potrzebuje opini nt wyglądu jakiś wskazówek, modernizacji i co ogólnie można jeszcze zmieńić/ulepszyć itp. Pozdrawiem. Edytowane 21 Marca 2021 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 20 minut temu, Jarek napisał: Cześć. Przeglądając Nasze forum wpadłem na pomysł dodania działu: "Ocena mojego radia" (oczywiście w cywilizowanej ,konstruktywnej i merytorycznej dyskusji.) Dotąd , zjawisko to można było napotkać w działach chociażby: Internetowe stacje radiowe lub: Szukam radia/prezentera gdzie przeznaczenie owych działów jest zupełnie inne. Tutaj właściciel stacji sam decydowałby o tym pisząc temat w nowo powstałym przyszłym dziale,czy strona radia potrzebuje opini nt wyglądu jakiś wskazówek, modernizacji i co ogólnie można jeszcze zmieńić/ulepszyć itp. Pozdrawiem. - Dział Internetowe stacje radiowe jest też w gruncie rzeczy do oceny stacji. Pisząc jakiś temat na FORUM, chyba każdy spodziewa się jakieś odpowiedzi, oraz liczy się z tym, że niekoniecznie będzie ona pozytywna. Mógłby być jakiś dział techniczny np. "co zmienić w moim radiu". Gdzie użytkownicy pisaliby, prośby o sugestie dotyczące wyglądu/funkcjonalności, bądź pomoc we wdrożeniu konkretnych rozwiązań. @WojtekCo myślisz na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi