hernes1988 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 witam mam 28 lat poszukuję ludzi do stworzenia konkretnego zadbanego radia w którym mi będą pomagać ludzie rzetelni z normalnym podejściem do życia chce stworzyć radio z fajną ekipą a swoją drogą prezenterów prezenterek zapraszam do kontaktu poprzez portal jestem gotowy do działania od zaraz chce kogoś kto umie ogarnąć stronę i serwery ładną stronę zrobić i zadbać o radio zemną również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJComandor Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 dostales priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jakieś wynagrodzenie przewidujesz za stronę itp? Czy może po prostu szukasz jeleni, którzy za admina na czacie, zrobią wszystko za Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jakieś wynagrodzenie przewidujesz za stronę itp? Czy może po prostu szukasz jeleni, którzy za admina na czacie, zrobią wszystko za Ciebie? dobrze powiedziane prezenterzy zostaną a reszta po skończonej sprawie do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJComandor Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie wiem dlaczego tak negatywnie podchodzicie do tego tematu :-) Jeszcze nie wiadomo dokladnie o co chodzi a wy juz przewidujecie te najgorsze scenariusze :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hernes1988 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 nikt nie zostanie wywalony chce konkretne radio a ty Kosti lepiej przyhamuj bo twoje słowa są nie na miejscu tylko śmieszne jeleniem jesteś ty człowieku !!! może tak cie w huja robili ale ja mam 28 lat i chce konkretną ekipę mieć chce stworzyć miłe radio spoko DJ i działać z nimi wspólnie a nie jak inne radia po 15 latków zatrudniają ja chce od 18 ekipę mieć spoko co jak mnie nie będzie będzie 1 osoba pilnowała wszystkiego a nie na łapu capu zatrudniała i już gra ktoś stałe radio chce a nie jakąś żenadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Z takim podejściem do ludzi... powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hernes1988 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 ja tego nie zaczołem tylko koleś to zaczoł i tyle w temacie ja sobie niestety nie dam w karzę napoluć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrus Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Skontaktuj się na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nie że się czepiam czy coś,ale jak na 28 lat to składnie zdań masz średnie...(post pewnie nie wnoszący nic do tematu).To już razi i nie zachęca do współpracy z twoją osobą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Przyhamować to raczej Ty powinieneś koleś. Niestety tak to wygląda, na tym forum jestem od 2012 roku, jeszcze przed "resetem" i nie jednego cwaniaczka widziałem, który w ten sposób postępował. Piszesz, że masz 28 lat, fajnie ja mam 26 z tą różnicą, że wiem jak poprawnie napisać "chuj". Gdybyś chciał faktycznie coś porządnego stworzyć, to zainwestowałbyś najpierw w profesjonalną stronę, albo przynajmniej kupił jakiś unikatowy szablon. Ty z kolei chcesz, kogoś kto będzie w Twojej ekipie i będzie ogarniał stronę. No super profesjonalne podejście, nawet nie założyłeś, że w przyszłości posprzeczasz się z autorem strony i może on usunąć swoją pracę z serwera, więc cała praca Twoja, oraz pozostałych członków ekipy pójdzie jak krew w piach. Polecam przemyśleć strategię jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKe Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nie chce być nie miły hernes1988, ale z takim podejściem to raczej nie znajdziesz nikogo innego, ajj może znajdzie się ta jedna osoba, która myśli i pisze jak Ty. Zaczął bym przygodę z radiem internetowymi z dobrym słownikiem poprawnej polszczyzny. Chcesz stworzyć radio ? Ok, ale masz już ich 1500 100 900, a więc po co kolejne takie ? Nic to nie zmieni, a jedynie ludzie którzy zaangażują się w projekt stracą czas. Radio, to nie jest napisać dwa 3 słowa, zakupić serwer i heja banana. Przemyśl dokładnie, jak to ma wyglądać, pomyśl co chcesz, a czego nie i dopiero bierz się do roboty. Ty napisałeś dwa zdania typu "Robie radio, strona bedzie i czekam na ludzi". Zła droga od samego początku, ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 hernes odezwij sie ma mtroche inna propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Jednak jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Radio to zapraszam projekt jest duży. Dofinansowanie w MKiDN oraz Senat RP i Urząd Marszałkowski woj. pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakosiu Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zapraszam do kontaktu fb facebook.com/rakosiu pisz śmiało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Senat RP finansuje radia internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mPyCZ-nGSIc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleypol Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Panie Karolu mam takie pytanie a kto będzie płacił za utrzymanie radia , chodzi mi głownie sam fakt utrzymania serverów itp pierdołów domena itp ? Ty czy ci którzy się zgłoszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugi Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Pytanie bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi