Wojtek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 [align=center]W tym wątku proszę zamieszczać swoje opinie na temat firmy 4stream.pl Przedstawiciel: Brak[/align] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Z serwerów sc korzystam dłuższy czas i nic złego na ten temat nie mogę powiedzieć. Raz miała miejsce poważniejsza awaria, jednakże reakcja administracji błyskawiczna i problem zażegnany. Natomiast autopilot pozostawia wiele do życzenia i nie pozwala na generowanie playlist. Odgrywa losowo pliki wrzucone na serwer i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvbtrecorder Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ja za to z 4stream jestem mega niezadowolony. Kiedyś jak korzystałem wszystko było dobrze. Teraz? Dupny autopilot, połączenie zrywa co 15 minut, a o AAC/AAC+ zapomnij. Nigdy więcej. Aktualnie mam jeden SC w Slotexie i jestem zadowolony, oraz VPSa na którym postawiłem Icecasta i głównie na niego nadaję. Nic nie zastąpi VPSa i postawienia co chcesz i z limitem ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi