Wojtek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 [align=center]W tym wątku proszę zamieszczać swoje opinie na temat firmy 4stream.pl Przedstawiciel: Brak[/align] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Z serwerów sc korzystam dłuższy czas i nic złego na ten temat nie mogę powiedzieć. Raz miała miejsce poważniejsza awaria, jednakże reakcja administracji błyskawiczna i problem zażegnany. Natomiast autopilot pozostawia wiele do życzenia i nie pozwala na generowanie playlist. Odgrywa losowo pliki wrzucone na serwer i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvbtrecorder Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ja za to z 4stream jestem mega niezadowolony. Kiedyś jak korzystałem wszystko było dobrze. Teraz? Dupny autopilot, połączenie zrywa co 15 minut, a o AAC/AAC+ zapomnij. Nigdy więcej. Aktualnie mam jeden SC w Slotexie i jestem zadowolony, oraz VPSa na którym postawiłem Icecasta i głównie na niego nadaję. Nic nie zastąpi VPSa i postawienia co chcesz i z limitem ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poland Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Ja na 4stream.pl się przejechałem gdyż chciałem postawić retransmisje stacji z Icecasta a tu wychodzi informacja ze Shoutcast współpracuje z Shoutcastem i 30 złotych poszło w piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanek Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca ja natomiast jestem zadowolony ze 4stream bardzo fajny jest ten serwer 4stream bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Rozwiń swoją wypowiedź,co jest na plus co na minus i dlaczego jesteś zadowolony z tej firmy. Wypowiedź powinna wyglądać na zasadzie porównania do innych firm typu hosting tej tematyki. - Jakość - Cena - Support - Kontakt - Cena najtańszego/najdroższego pakietu - specyfikacja maszyny fizycznej niekoniecznie jak nie znasz się na sprzęcie IT ale jak daje się opinie powinno się coś wiedzieć *pisane na szybko to takie najważniejsze. Ale ty chyba coś powinieneś wiedzieć skoro znasz się na tym co poniżej buhahah Edytowane 6 Lipca przez DJRadziu458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi