radio24 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Cześć, zachęcam nowe stacje radiowe do dodania swojego radia całkowicie za darmo do strony https://radiofmonline.pl Staramy się zebrać w jednym miejscu najlepsze polskie stacje radiowe z możliwością słuchania przez internet na wielu urządzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Miałem kiedyś pomysł, aby stworzyć taki bardziej rozbudowany katalog stacji internetowych, ale.. jakoś temat mi ucichł w głowie. Strona generalnie ładna i przejrzysta, jednak to co najważniejsze, czyli odtwarzacz.... Nie działa. Próbowałem odpalić rmf fm, eska rock i radio zet, a tam cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radio24 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Sprawdzę dziś wszystkie stacje radiowe zauważyłem, że w przypadku niektórych streamów problem pojawia się na Google Chrome z odtworzeniem, mam w planach zmianę playera. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi