Skocz do zawartości
SeoHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez te wszystkie lata przeszedłem wiele radii

zwykle było

-xat

-onet czat

-ajax czat

-blab!

aktualnie troszkę się pozmieniało

aktualnie teraz doszły -xat polski nawet nie wiem po co podróba, onet zniknoł a do niego Taboret2, szkoda bo fajny czat był wymagał javy. blab! zaś też przestał sprzedawać daje tylko wersje demo tak czy siak może macie pomysły na inne czaty shoutbox tez odpada

SeoHost.pl
Opublikowano

Jeśli chodzi o Onet- faktycznie był to jeden z największych polskich czatów-z największą ilością ludzi. Teraz połowa ludzi siedzi na www.pirc.pl druga zaś do marnej kserokopii onet czatu: http://chat.idx.pl/. Onet czat miał to do tego ,że tam zawszę coś się działo .Serwisy związane z onetem typu: sympatia , sport, muzyka, zdrowie.sex zawszę organizowali jakieś rozmowy z gwiazdą, porady itp. Byli też sympatyczni admini czuwający nad tym wszystkim- Dlatego przesiadywało tam dużo ludzi. Wszystko się popsuło niestety i to padło.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

czy wiecie gdzie mógł bym za darmo założyć czat dla swojego radia

Opublikowano

Tylko i wyłącznie czat na skrypcie. Polecam AJAX Chat, dla bardziej technicznych użytkowników. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

skorzystałbym  aajaxsa chata le jak go zainstalowac na stronie uzywałem kreatora wix 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam darmowy chat mChat który jest połączony z skryptem forum phpbb3 http://forum.ilovebigbrother.hekko24.pl dobrze wygląda również w wersji mobilnej.

Jeżeli ktoś chce coś b prostego bez logowania, brak panelu admina(blokowanie slow, ip w plikach) to KAP CHAT v1.7 by kap a wygląda tak http://chat.ilovebigbrother.hekko24.pl Chat mimo wszystko nie jest taki zły bo automatycznie przetwarza zdjęcia i wideo oraz daje możliwość wyboru koloru nicka 😛

Edytowane przez bela

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego pomyliłeś temat forum bo tu rozmawiamy na temat czatu a nie programu do nadawania audycji w necie

• 4 miesiące temu...