OriShy Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witajcie! Jaki polecicie darmowy program do puszczania muzyki na audycji. Bo szukałem i nie ma. Szybki program z ktorym połączę radio, i puszcze muzyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Temat przeniosłem w odpowiedni dział. PS. Nie musisz zakładać 3 tematów do 1 pytania W odpowiedzi na Twoje pytanie z darmowych programów do nadawania wiem że jest Radio Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKe Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Dnia 29.03.2020 o 17:10, soundplayer napisał: Temat przeniosłem w odpowiedni dział. PS. Nie musisz zakładać 3 tematów do 1 pytania W odpowiedzi na Twoje pytanie z darmowych programów do nadawania wiem że jest Radio Boss RadioBoss, to nie jest program darmowy, a jedynie posiada wersje testową na 30dni. Dnia 28.03.2020 o 22:34, OriShy napisał: Witajcie! Jaki polecicie darmowy program do puszczania muzyki na audycji. Bo szukałem i nie ma. Szybki program z ktorym połączę radio, i puszcze muzyke. Darmowym programem jedynie jaki znam to winamp + plugin dsp shoutcast albo mały programik butt. Łączysz się i odtwarzasz muzykę z dowolnego programu jaki posiadasz w komputerze oczywiście po wcześniejszym poprawnym skonfigurowaniu. Do odtwarzania możesz też wykorzystać program "RadioDJ" tylko tak jak w powyżej potrzebujesz co najmniej programu butt do połączenia się z serwerem. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2020 przez ShaKe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1 minutę temu, ShaKe napisał: RadioBoss, to nie jest program darmowy, a jedynie posiada wersje testową na 30dni. Darmowym programem jedynie jaki znam to winamp + plugin dsp shoutcast albo mały programik butt. Łączysz się i odtwarzasz muzykę z dowolnego programu jaki posiadasz w komputerze oczywiście po wcześniejszym poprawnym skonfigurowaniu. Pozdrawiam Winampa już legalnie nie pobierzesz Skończyło się wsparcie. RadioBoss jest za darmo w wersji testowej tutaj się zgodzę bo dokładnie to napisałem używając innych słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) program MIXXX darmowy pod windowsa https://forum.portalradiowy.pl/topic/13-mixxx-linux-windows-os-x/ tutaj opis programu Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Little_gray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dnia 31.03.2020 o 17:46, soundplayer napisał: Winampa już legalnie nie pobierzesz Skończyło się wsparcie. RadioBoss jest za darmo w wersji testowej tutaj się zgodzę bo dokładnie to napisałem używając innych słów. Jak to Winampa już legalnie nie pobierzesz? Jest normalnie dostępny za darmo https://winamp.com Z darmowych jest jeszcze IDJC na Linuxa. Jak nie chcesz instalować całego systemu na dysku twardym, możesz zrobić wirtualna maszynę np z Ubuntu, lub Linux Mintem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 4 godziny temu, kosti napisał: Jak to Winampa już legalnie nie pobierzesz? Jest normalnie dostępny za darmo https://winamp.com Z darmowych jest jeszcze IDJC na Linuxa. Jak nie chcesz instalować całego systemu na dysku twardym, możesz zrobić wirtualna maszynę np z Ubuntu, lub Linux Mintem. Wchodziłem w dniu pisania komentarza i strona była nie dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dnia 2.04.2020 o 16:54, soundplayer napisał: Wchodziłem w dniu pisania komentarza i strona była nie dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Little_gray napisał: Czytaj ze zrozumieniem "Wchodziłem w dniu pisania komentarza i strona była nie dostępna" W dniu pisania komentarza była nie dostępna. BYŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dnia 6.04.2020 o 17:28, soundplayer napisał: Czytaj ze zrozumieniem "Wchodziłem w dniu pisania komentarza i strona była nie dostępna" W dniu pisania komentarza była nie dostępna. BYŁA! korona dlatego XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi