pectore Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) www.4radio.pl to pierwszy produkt wydany przeze mnie dla stacji radiowych w postaci darmowej platformy dla stacji radiowych. Od hostingu Castpol.pl minelo troche czasu. Dlaczego za darmo ? Otoz, to co robie to czysta pasja. Chce, by kazdy z was mogl zaoszczedzic na serwerach radiowych. Nie stawiam serwerow na byle jakim sprzecie, wiec napisz do mnie. Nie wymagam zbyt wiele. Zwykly banner na stronie wystarczy Zajrzyj www.4radio.pl nie musisz niczego brac w ciemno. Sa serwery testowe. Brak bufforow. I to nie jest tak ze postawie 100 stacji radiowych i za miesiac bedzie wszystko przeciazone. Wszystko opiera sie na najwyzszej jakosci. http://play.4radio.pl:8000/ http://play.4radio.pl:8000/listen.pls Zapraszam do posluchania testowego sygnalu radiowego. Aktualnie nadaje na 96 kbps aac+ stereo. Do tego naturalnie proponuje w pelni wyposazony panel do zarzadzania serwerem. Playery, ktore graja w aac+ to tez nie problem. Od dzisiaj nie musisz grac w jakosci MP3. Do wyboru playery na strone. Wystarczy wybrac jaki kolor i jaki styl chcemy --- widac to na stronie glownej, kiedy zjedziemy na dol --- 4radio.pl --- zolty playerek gra w jakosci aac+. Statystyki, konta prezenterow, playlisty na dni, godziny, mieszanie sie playlist o tym raczej nie musze wspominac. Standard. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 8 Września 2018 przez pectore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Aż się przyjrzę temu projektowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pectore Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Musi byc dobrze troche doswiadczenia jest. Wiem, co robic, czego nie robic. Kilka lat nauczylo. Od razu mowie, ze nie jest to platforma dla kazdego. Wymagania to naturalnie platna domena + banner. Zakladajac oblozenie serwera na poziomie 60% koncze przyjmowac dalsze radia wiec, kto pierwszy ten lepszy. Serwer umieszczony w Niemczech. Mega maszyna wypasiona to moze nie jest, ale sprosta wielu stacjom. Rzecz jasna przy wykorzystaniu zasobow oferta stanie sie nie aktualna, aby zachowac jakosc i stabilnosc stacji radiowych. Nie zalezy mi na ilosci. Wole miec 10 stacji radiowych, ktore faktycznie wykorzystuja w dobry sposob serwer niz 100, ktore zaloza a pozniej 0 sluchaczy przez pol roku. Edytowane 8 Września 2018 przez pectore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 według mnie to jest bujda coś na kształt serwisu freeshautcast kochani nie ma nic za darmo sory ale ja w to nie wierzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 9 godzin temu, michal napisał: według mnie to jest bujda coś na kształt serwisu freeshautcast kochani nie ma nic za darmo sory ale ja w to nie wierzę Sam jesteś bujda... Nie napisał, że jest to za darmo. Wymaga linka/buttonu/bannera. Poza tym normalnej domeny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Znam człowieka już 10lat I nie wciskałby bujdy ludziom. To jest zbyt poważny człowiek. Sprawdź, skorzystaj potem oceniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logrox Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi