pectore Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam 30 lat gram z konsoli. Mikrofon studyjny. Poczucie humoru jak i umiejetnosc grania nabywalem przez 10 lat w tym czasie nauczylem sie dosc duzo. Prowadzilem swoje stacje jak i gralem w wielu innych miejscach. Oczywiscie inne umiejetnosci to : + php, html, shoutcast, linux + tworzenie stron www + prowadzenie audycji telefonicznych Jesli trzeba pomoc rowniez ze strony webmasterowej nie bedzie problemu. Granie goscinne ? tez wchodzi w gre. Kontakt gg : 4759357 Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez pectore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tak się wtrącę Witam Pana Tomasz z CastPol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pectore Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) A witam witam dzieki za pamiec ! hah. Jednak legenda istnieje A co pytam ludzi znales castpol ? Nie, nic mi nie mowi A teraz powiem ci tak, domena wisi od dobrych 5 latek i nikt z tym nic nie robi.. a szkoda. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez pectore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 zapraszam na radio sympatyk -radio z licencją zaisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMo Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 DiscoPlaneta.eu Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 pectore jeśli chcesz posłuchać fajnej muzyki disco polo zachęcam do słuchania radia dk już teraz www.djmaly.bnx.pl poniżej link stronki ww radia dk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) 14 godzin temu, michal napisał: pectore jeśli chcesz posłuchać fajnej muzyki disco polo zachęcam do słuchania radia dk już teraz www.djmaly.bnx.pl poniżej link stronki ww radia dk Jejku wystraszyłem się, że mi się matryca w laptopie zepsuła...pectore faktycznie miałbyś tutaj spore pole do popisu jako webmaster. Edytowane 26 Października 2018 przez soundplayer Logo radia DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 kosti usuń logo radia dk ze swojego postu nie zgadzam się na wykorzystanie loga radia dk w twoim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 To był link, skrypt forum po prostu wyświetlił, no to poprawiając się. Wchodząc na podane radio, myślałem, że mi się matryca zepsuła. Lepiej? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anecia1988 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 http://www.radiogramofon.vg1.pl/ zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi