Matissek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam Cię Za pewne wielu z was pamięta ten czerwony them, który jest dostępny w DL na głównej Aktualnie jest on nieco odświeżony, mam nadzieję, że się on wam spodoba Statystyki są podłączone pod v2 także żaden problem do nadawania. Sprawdzić them możecie tutaj: LINK Stary them możecie tutaj: LINK POBIERZ JUŻ TERAZ Jeżeli masz jakieś problemy z ustawieniami - w ogóle potrzebujesz pomocy, nie bój się napisz do mnie na e-mail Na TEN ADRES lub na gg: 7296208 W pliku settings.php ustalasz tylko adres do panelu oraz $nazwa, $nazwaf Pozdrawiam <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 wielu moze pamięta ale kolejni moze juz nie, jakieś screeny opis link do demo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Popieram przedmówcę. W sumie przydała my się jakaś prezentacja, tego co mamy pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matissek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wybaczcie, wczoraj na szybko go wrzucałem Linki zostały odświeżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storey Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Za wiele to się nie zmieniło. Szkoda, że nie bierzesz pod uwagę obecnie panujących trendów w projektowaniu i "olewasz" użytkowników urządzeń mobilnych, nie stosując responsywności, gdzie właściwie ich jest co raz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matissek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Storey, a no zgadza się. Nie zmieniło się wiele jednakże jak pisałem odświeżony nie zmieniony. Użytkownicy urządzeń moblinych mogą słuchać radia dzięki aplikacji paneluradiowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storey Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Widzę, że nie do końca zrozumiałeś, to co miałem Ci do przekazania, aczkolwiek nie będę się w to zagłębiał. Powodzenia w dalszym rozwoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandi Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Właśnie zastanawia mnie co to znaczy odswiezony w tym przypadku.. nie czepiajac się ale dla mnie zmieniona jest tylko kolorystyka.. spodziewałam się nie jakiś diametralnych zmian, ale czegoś co by na prawdę dawało to odświeżenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pewnie chodziło o skrypty. Przykładowo staty v2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi