Wojtek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [align=center]Lavers - Mała blond[/align] [align=center][video=youtube] [/align] [align=center]START - Dla mnie tylko ona[/align] [align=center][video=youtube] [/align] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Wojtek nie wiedziałem ,że słuchasz disco : D utwór petarda : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Wojtek nie wiedziałem ,że słuchasz disco : D utwór petarda : P Różnej muzyki słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [video=youtube] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandi Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja widzę, że Panowie się rozkręcaja:p ale uważam, że niektóre trochę starsze utwory disco też zasługują na uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi