Wojtek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 [align=center]W tym wątku proszę zamieszczać swoje opinie na temat firmy Slotex.pl Przedstawiciel: Brak[/align] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubSub Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Polecam. Hosting posiada tanie ceny serwerów oraz autopilotów. Sam byłem ich klientem, więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 nie polecam natomiast hostingu firmy slotex ponieważ w tej firmie występują często awarie techniczne kilka dni temu właśnie była taka większa awaria w slotexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus1981 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja isobiscie tyljo slotex znam. Oceniam jako poprawny. Kiedys kozystalem i zastanawiam sie nad powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) Slotex... zajefajna firma POLECAM !!!! Edytowane 6 Maja 2018 przez danzio123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 polecam dobry hosting RADIOBAHARY SLOTEX.pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zakończyło się na okresie próbnym.. AutoDJ nie pozwolił mi na ręczna edycję playlisty z poziomu notatnika, a jest to dla mnie istotne, gdyż posiadam własny generator ze ściśle określonym kluczem rotowania, wklejajac odpowiednią playliste do odegrania z serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 pozwolił by na to gdybyś wykupił kolego ponowne serwer sc wraz z autopilotem ja dlatego zrezygnowałem ze slotexsa dlatego że za każdą usługę musiał bym osobno płacić za autopilota osobno i serwer sc też osobno i to mi się nie kalkulowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi