Wojtek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 W tym wątku proszę zamieszczać swoje opinie na temat firmy cyberfolks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor1 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Według mnie posiadają szybkie serwery, ale sporo kosztują. Zostawiam recenzję: https://wersito.pl/recenzja-cyberfolks-innowacyjny-hosting-czy-warto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Korzystam od wielu lat, mam hosting, vpsa, domeny ssl u nich. Może i cena nie najniższa jednak jeśli "pare zł" różnicy rocznie nie robi dla kogoś różnicy mogę śmiało polecić. Przez te lata ani jednej wpadki, o pracach na serwerach użytkownik wyprzedzany jest z minimum tygodniowym wyprzedzeniem. Dla mnie wielkim plusem jest pomoc techniczna. Sprawy załatwiane właściwie w pare minut 7 dni w tygodniu. Rozmowa prowadzona tak że nawet osoba która ma zerowe pojęcie o co chodzi da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor1 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września U mnie to wyglądało tak, że gdy zapytałem o coś technicznego to w pierwszej kolejności dostawałem poradnik. Pisałem, że wszystko jest według poradnika to twierdzili, że powinno działać i mam sprawdzić dokładnie. Dopiero po kilku prośbach ktoś to faktycznie sprawdzał i podał inne rozwiązanie. Mnie trochę odstraszają te ceny hostingów i domen. Dla jednej strony może i warto, ale jeśli ktoś postawi kilka lub nawet kilkanaście stron to już robi się kwota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djemtek Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Mam od kilku lat, kupowałem jeszcze w Hekko. Od tamtego czasu ceny poszły trochę do góry, ale uważam warto. Jedynie do czego można się przyczepić to klient poczty, jak dla mnie trochę przestarzały. Nie pamiętam by kiedykolwiek był z czymś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi