RadioiTy Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Radio i Ty poszukuje Prezenterów/ki Jeśli cenisz sobie dobrą zabawę ale przede wszystkim w przyjaznej atmosferze. Jesteś osobą bezkonfliktową oraz zgraną w ekipie. Masz pomysł na siebie i wiesz co chcesz wdrążyć dla naszego radia ( np audycję tematyczne ) Serdecznie zapraszamy do kontaktu z Nami GG : 72091730 Strona www : kliknij tutaj Edytowane 9 Sierpnia przez RadioiTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Dla ludzi umieszczających odtwarzacz z autostartem, rozwalony na jakieś 90% głośności jest specjalne miejsce w piekle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadioiTy Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 3 godziny temu, kosti napisał(a): Dla ludzi umieszczających odtwarzacz z autostartem, rozwalony na jakieś 90% głośności jest specjalne miejsce w piekle. Dziękuje za uwagę ale to dzial o Rekrutacji Po 2 mi na przeglądarce odtwarzacz nie robi autostartu, sam musze włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia ale w niektórych przeglądarkach zwłaszcza z sys linux masz auto wiec w kodzie playera warto auto start mieć off pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Cześć, jestem Piotrek. A może tak przystałbym do Waszej wesołej kompani ? Link do dotychczasowych "dokonań" : https://chomikuj.pl/pepeelvis/Moje+nowe+audycje+w+Lagoonfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi