kama Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 jak dodać playerek na durzy czat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Po pierwsze to znów nie ten dział. Na przyszłość czytaj opis działu (POMOC) byłby odpowiednim. Jeżeli to xat (czat) to tutaj - POMOC masz opisane jak dodać. Gdyby nie o ten czat chodziło to rozwiń swój problem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 kurde mi nie chodziło o głosnik tylko jak dodać playerek na ten czat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 2 godziny temu, kama napisał: kurde mi nie chodziło o głosnik tylko jak dodać playerek na ten czat ? Sprawdź sobie jeszcze ten temat POMOC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 11 minut temu, JacobØnly napisał: Sprawdź sobie jeszcze ten temat POMOC . ale tam wszystko pisze po angielsku , ja prosze odp po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 17 minut temu, kama napisał: ale tam wszystko pisze po angielsku , ja prosze odp po polsku. Przetłumacz sobie stronę jeżeli masz problem z angielskim. Gdybyś nie wiedziała jak to się robi to tutaj zostawiam opcję numer 2 TŁUMACZ :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 nienormalni jestescie bo pomagać nie umiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Hmm no nie wiem kto jest nienormalny... Dostałaś link do Pomocy xatu, gdzie masz wszystko łopatologicznie opisane, ale dobra zrobię instrunkcję dla d.. "zielonych" 1. Wpisz do generatora adres i port swojego serwera shoutcast (ja użyłem jakiegoś losowego). 2. Kliknij Submit IP. 3. Skopiuj jeden z wygenerowanych kodów. 4. Wklej ten kod przy edycji dużego czatu. PS, jeżeli odtwarzacz nie będzie działał, zamiast hosta w tym przypadku (s1.slotex.pl) musisz wpisać adres IP, ale wydaje mi się, że to nie będzie konieczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 mi chodzi jak się dodaje takie playerki na durzy czat taki jak ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Kurdę... Dokładnie w ten sam sposób jak opisałem wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Po polsku pisze się duży nie durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 gdzie ten kod mam wkleic bo mam cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Poniżej, tam gdzie masz edycje tych stron pod czatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi