Summer girl Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) Już 3 lata jesteśmy z Wami i po raz kolejny zapraszamy na niezapomnianą imprezę w rytmach muzyki klubowej! Tym razem impreza odbędzie się w zupełnie innym miejscu niż zazwyczaj,ale niezmiennie za konsoletą staną nasi wspaniali dj`e,których na codzień możecie usłyszeć w naszym radiu. Miejsce: Szczecin, ul.Rynkowa 49 Termin: 13 lipca 2024 Start: godzina 20:00 Bawimy się do białego rana,więc nie może i Was zabraknąć Do zobaczenia w Szczecinie Edytowane 17 Maja przez Summer girl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam2022 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Fajny pomysł fajne miejsce chwile mnie nie było w Szczecinie i nie wiedziałem że jest taki klub na wynajem macie już liste djów jacy zagrają na tej imprezie ? będzie jakaś relacja na żywo w radiu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja ta impreza jest organizowana cyklicznie co rok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 17.05.2024 o 14:49, sam2022 napisał(a): Fajny pomysł fajne miejsce chwile mnie nie było w Szczecinie i nie wiedziałem że jest taki klub na wynajem macie już liste djów jacy zagrają na tej imprezie ? będzie jakaś relacja na żywo w radiu ? Jasne,że można wynająć sobie klub na wyłączność i nie tylko w Szczecinie,ale też w każdym innym,większym mieście. Minusem tego jest tylko to,że ilość miejsc jest ograniczona (w przeciwieństwie do dotychczasowych imprez plenerowych,w których braliśmy udział). Wstępnie zagrają: Dj Aragon Dj Adu Dj Dyzma Dj Marshall Poryty Hardcore Plakat z konkretami już wkrótce . Relacja live oczywiście będzie na radiowym facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam2022 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 20.05.2024 o 09:15, Summer girl napisał(a): też w każdym innym,większym mieście. O tego typie klubu ( jak z opisu na ich stronie) tylko na wynajem, bez stałej działalności klubowej, słyszę pierwszy raz. Czy w innych miastach takowe są? Może tak, może nie ... w takim Rzeszowie na przykład nie sądzę że taki jest. Relacja na facebooku to raczej skończy się szybkim wyciszeniem streamu. A jest możliwość zagrania gościnnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 22 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja No niestety FB ma swoje plusy i minusy-zobaczymy,co z tego wyjdzie . Niestety na tej imprezie nie ma występów gościnnych. Zlotem chcemy promować nasze radio i dlatego tylko i wyłącznie członkowie ekipy stają za konsoletą podczas tej imprezy. Aczkolwiek myślimy też nad tym,aby w przyszłości zorganizować więcej imprez tego typu i myślę,że wtedy gościnne granie weszłoby w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Zapraszamy na wystrzałową imprezę,której długo nie zapomnicie . Nasz zlot odbędzie się już za niedługo 13 lipca 24 w Szczecinie. Przypominamy,że liczba miejsc jest ograniczona! Bilety do kupienia na naszej stronie internetowej. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu. Do zobaczenia... Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/share/iLqQT3a6rXZDAtgF/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam2022 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Jak po zlocie? Odbył się w ogóle? Jakoś cicho było w sieci. Żadnych relacji, transmisji, zdjęć. Ciekaw jestem jak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 5 minut temu, sam2022 napisał(a): Jak po zlocie? Odbył się w ogóle? Jakoś cicho było w sieci. Żadnych relacji, transmisji, zdjęć. Ciekaw jestem jak było. Zlot odbył się planowo tak jak było zapowiadane. Jednak w tym roku postanowiliśmy, że nie będziemy wrzucać do sieci materiałów ponieważ miała ona charakter zamknięty. Kto był ten wie, zabawa jak zawsze była przednia. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak było zapraszamy na kolejny zlot za rok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam2022 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Szkoda. Były obietnice relacji. Ale ok. Wasza decyzja ... szanuję. Oby inni nie pomyśleli że nie macie się czym pochwalić i dlatego. Niewiernych Tomaszów teraz pod dostatkiem. Wielu twierdzi że jak czegoś nie ma w sieci to nie na ma w ogóle. Pozdrówka!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 7 minut temu, sam2022 napisał(a): Szkoda. Były obietnice relacji. Ale ok. Wasza decyzja ... szanuję. Oby inni nie pomyśleli że nie macie się czym pochwalić i dlatego. Niewiernych Tomaszów teraz pod dostatkiem. Wielu twierdzi że jak czegoś nie ma w sieci to nie na ma w ogóle. Pozdrówka!! Dla mnie wartościowa impreza to taka w której biorę udział, a nie oglądam wirtualnie relacje. Impreza udana jak co roku, a co myślą inni malo mnie obchodzi. Tym bardziej ludzie, którzy siedzą z nosem w necie i szukają sensacji. Jak chcieli dowiedzieć się czy impreza była udana mogli przyjechać zobaczyć na żywo. Zapraszamy w przyszłym roku nie będziesz żałować na pewno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Wątek do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi