Skocz do zawartości

III Zlot Radia Heaven

Rekomendowane odpowiedzi

Już 3 lata jesteśmy z Wami i po raz kolejny zapraszamy na niezapomnianą imprezę w rytmach muzyki klubowej! Tym razem impreza odbędzie się w zupełnie innym miejscu niż zazwyczaj,ale niezmiennie za konsoletą staną nasi wspaniali dj`e,których na codzień możecie usłyszeć w naszym radiu.

Miejsce: Szczecin, ul.Rynkowa 49

Termin: 13 lipca 2024

Start: godzina 20:00

Bawimy się do białego rana,więc nie może i Was zabraknąć :) Do zobaczenia w Szczecinie :)

429789915_713346727650107_5710481372688800405_n.png

Edytowane przez Summer girl

W dniu 17.05.2024 o 14:49, sam2022 napisał(a):

Fajny pomysł fajne miejsce chwile mnie nie było w Szczecinie i nie wiedziałem że jest taki klub na wynajem

macie już liste djów jacy zagrają na tej imprezie ? będzie jakaś relacja na żywo w radiu ?

Jasne,że można wynająć sobie klub na wyłączność i nie tylko w Szczecinie,ale też w każdym innym,większym mieście. Minusem tego jest tylko to,że ilość miejsc jest ograniczona (w przeciwieństwie do dotychczasowych imprez plenerowych,w których braliśmy udział).

Wstępnie zagrają:

• Dj Aragon
  • Dj Adu
  • Dj Dyzma
  • Dj Marshall
  • Poryty Hardcore

Plakat z konkretami już wkrótce :) . Relacja live oczywiście będzie na radiowym facebooku :)

W dniu 20.05.2024 o 09:15, Summer girl napisał(a):

też w każdym innym,większym mieście.

O tego typie klubu ( jak z opisu na ich stronie) tylko na wynajem, bez stałej działalności klubowej, słyszę pierwszy raz. Czy w innych miastach takowe są? Może tak, może nie ... w takim Rzeszowie na przykład nie sądzę że taki jest.

Relacja na facebooku to raczej skończy się szybkim wyciszeniem streamu. A jest możliwość zagrania gościnnie?

No niestety FB ma swoje plusy i minusy-zobaczymy,co z tego wyjdzie :). Niestety na tej imprezie nie ma występów gościnnych. Zlotem chcemy promować nasze radio i dlatego tylko i wyłącznie członkowie ekipy stają za konsoletą podczas tej imprezy. Aczkolwiek myślimy też nad tym,aby w przyszłości zorganizować więcej imprez tego typu i myślę,że wtedy gościnne granie weszłoby w grę :)

• 2 tygodnie później...

Zapraszamy na wystrzałową imprezę,której długo nie zapomnicie  . Nasz zlot odbędzie się już za niedługo 13 lipca 24 w Szczecinie.

Przypominamy,że liczba miejsc jest ograniczona!

Bilety do kupienia na naszej stronie internetowej. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.
Do zobaczenia...
Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/share/iLqQT3a6rXZDAtgF/

image.thumb.png.fcfba51cbda58a61a5ab03918e66b47b.png

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
5 minut temu, sam2022 napisał(a):

Jak po zlocie? Odbył się w ogóle? Jakoś cicho było w sieci. Żadnych relacji, transmisji, zdjęć. Ciekaw jestem jak było.

Zlot odbył się planowo tak jak było zapowiadane.

Jednak w tym roku postanowiliśmy, że nie będziemy wrzucać do sieci materiałów ponieważ miała ona charakter zamknięty.

Kto był ten wie, zabawa jak zawsze była przednia. 😀

Jeśli chcesz dowiedzieć się jak było zapraszamy na kolejny zlot za rok. 😉

• Like 1

Szkoda. Były obietnice relacji. Ale ok. Wasza decyzja ... szanuję. Oby inni nie pomyśleli że nie macie się czym pochwalić i dlatego. Niewiernych Tomaszów teraz pod dostatkiem. Wielu twierdzi że jak czegoś nie ma w sieci to nie na ma w ogóle. 

Pozdrówka!!

• Like 1

7 minut temu, sam2022 napisał(a):

Szkoda. Były obietnice relacji. Ale ok. Wasza decyzja ... szanuję. Oby inni nie pomyśleli że nie macie się czym pochwalić i dlatego. Niewiernych Tomaszów teraz pod dostatkiem. Wielu twierdzi że jak czegoś nie ma w sieci to nie na ma w ogóle. 

Pozdrówka!!

Dla mnie wartościowa impreza to taka w której biorę udział, a nie oglądam wirtualnie relacje.

Impreza udana jak co roku, a co myślą inni malo mnie obchodzi.

Tym bardziej ludzie, którzy siedzą z nosem w necie i szukają sensacji.

Jak chcieli dowiedzieć się czy impreza była udana mogli przyjechać zobaczyć na żywo. 

Zapraszamy w przyszłym roku nie będziesz żałować na pewno. 😉

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • Wojtek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Strona korzysta z plików cookie. Korzystając z forum, wyrażasz zgodę na: Warunki użytkowania, Polityka prywatności.