Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Witam chodzi mi oto że uwzględnia mi autopilota w statystykach a nie powinno bo mam ustawione nie uwzględniaj w panelu i nie liczy statystyk na tym paneluhttps://krystaliczny4164.panelradiowy.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 chodzi o odświeżenie panelu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Zły link, całkowicie zagmatwane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 https://krystaliczny4164.panelradiowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 to jest odpowiedni link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Link do panelu radiowego nic tu nie da ponieważ nie many do niego dostepu. Wejdź jeszcze raz w statystyki wcisnij tryb edycji tej zakkadki (długopis w prawyn gòrnym rogu) zaznacz by nie uwzględniało auto pilota w statystykach i zapisz na dole. Jeśli pomimo tego nadal będzie go uwzględniało zgłoś problem administratorowi panelu radiowego : [email protected] lub poczekaj aż administrator ustosonkuje sie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 myślę ze to może być wina Live Dj-a gdyż panel czyta go już jako prezentera nie Autopilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystaliczny Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 a jak to ustawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Aby nie liczenie autopilota działało poprawnie, nazwa autopilota (pole genre) musi być dokładnie taka sama jak ta podana w ustawieniach panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi