Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Witam chodzi mi oto że uwzględnia mi autopilota w statystykach a nie powinno bo mam ustawione nie uwzględniaj w panelu i nie liczy statystyk na tym paneluhttps://krystaliczny4164.panelradiowy.pl pozdrawiam Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 chodzi o odświeżenie panelu dzięki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosti 12 Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Zły link, całkowicie zagmatwane pytanie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 https://krystaliczny4164.panelradiowy.pl/ Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 to jest odpowiedni link Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek 16 Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Link do panelu radiowego nic tu nie da ponieważ nie many do niego dostepu. Wejdź jeszcze raz w statystyki wcisnij tryb edycji tej zakkadki (długopis w prawyn gòrnym rogu) zaznacz by nie uwzględniało auto pilota w statystykach i zapisz na dole. Jeśli pomimo tego nadal będzie go uwzględniało zgłoś problem administratorowi panelu radiowego : kontakt@panelradiowy.pl lub poczekaj aż administrator ustosonkuje sie w tym temacie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 ok Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_gray 13 Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 myślę ze to może być wina Live Dj-a gdyż panel czyta go już jako prezentera nie Autopilota Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystaliczny 0 Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 a jak to ustawić ? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 Aby nie liczenie autopilota działało poprawnie, nazwa autopilota (pole genre) musi być dokładnie taka sama jak ta podana w ustawieniach panelu. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty