stanek Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia zapraszam do dołączenia na x-czat.pl ja już jestem dołączyłem do x-czat.pl Dołączając dostaniesz zupełnie za darmo: - własny pokój - własny link docelowy - admin czatu - każdy użytkownik ma unikalny link do swojego profilu i czatu - własny odsłuch i player - własne tło itp - support mail,discord,X-czat.pl (pokój pomocy) - inne po ustaleniu Dobra alternatywa 100% darmowa dla znanych już czatów https://x-czat.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 19 godzin temu, stanek napisał: zapraszam do dołączenia na x-czat.pl ja już jestem dołączyłem do x-czat.pl Dołączając dostaniesz zupełnie za darmo: - własny pokój - własny link docelowy - admin czatu - każdy użytkownik ma unikalny link do swojego profilu i czatu - własny odsłuch i player - własne tło itp - support mail,discord,X-czat.pl (pokój pomocy) - inne po ustaleniu Dobra alternatywa 100% darmowa dla znanych już czatów https://x-czat.pl Witam, cieszymy się że promujesz nam trzecią naszą markę. Dla osób współpracujących dłużej możemy np dorzucić: - konto www zalety takiego konta: specyfikacja maszyny 6vcpu 16GB RAM łącze 1Gbps zazwyczaj pakiety normalnego hostingu tańsze opcje dają poniżej 1GB Ramu zwykle to od 300-700MB reszta współdzielona. Wymóg tylko własna domena. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vancrazy Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia zapraszam do dołączenia na x-czat.pl ja już jestem dołączyłem do x-czat.pl Dołączając dostaniesz zupełnie za darmo: - własny pokój - własny link docelowy - admin czatu - każdy użytkownik ma unikalny link do swojego profilu i czatu - własny odsłuch i player - własne tło itp - support mail,discord,X-czat.pl (pokój pomocy) - inne po ustaleniu Dobra alternatywa 100% darmowa dla znanych już czatów https://x-czat.pl 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja A ja za to polecam mamy tam pokój i jesteśmy zadowoleni,a wcześniej już kilka innych serwisów czatowych przerobiliśmy .Kolega powyżej ma jakąś awersje do jednego z adminów z tego,co widzę po jego wypowiedziach tu i na fb,więc radzę nie sugerować się jego wypowiedziami. Za to koledzę radzę załatwić swoje prywatne porachunki na priv,bo to powoli robi się już śmieszne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja (edytowane) W dniu 6.05.2024 o 17:50, Adi_K napisał(a): Absolutnie nie polecam!! Bardzo rzeczowa ocena tym bardziej, że nie wiesz nawet kto jest twórcą i właścicielem projektu. Jest nim Pablo, a twoja opinia jak zawsze argumentuje ta sama nienawiść do Radka. Warto z siebie robić głupka bardziej niż już zrobiłeś do tej pory? Swoje porachunki załatwiaj prywatnie o ile masz wogóle jaja żeby się z Radkiem skonfrontować, a nie pisać publicznie bzdury na jego temat za jego plecami bo to świadczy tylko o Tobie ! Nie mieszaj w swoje konflikty osób trzecich i projektów, które nie maja nic wspólnego z waszym konfliktem. Nie rób z siebie już błazna bardziej niż jesteś i oszczędź moderatorom tego forum pracy sprzątania po tobie tych twoich żałosnych wypocin W imieniu wszystkich proszę bardzo administacje @Wojtek @kosti @soundplayer o ogarnięcie kolegi i stosowne nagrodzenie, żeby więcej nie zaśmiecał i nie spamował głupotami na tym forum. Edytowane 15 Maja przez Aragon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi