[email protected] Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada ustawiałem limit na 200 jakiś czas temu a w ustawieniach nagle 100 ? i nie można wysłać więcej jak 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Direxx Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Witaj, obowiązuje limit - 100 dla pozdrowień i 100 dla utworów i to jest niezmienne. Nie ma czegoś takiego że jak ustawisz 100 pozdrowień to możesz przyjąć więcej zamówień utworów. Tak był od zawsze i tak jest już od lat. Edytowane 4 Listopada przez Direxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) to skąd te ustawienie 200 ? nie zrobiłem tego w photoshopie , tylko ustawiłem tak Edytowane 4 Listopada przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi