Robcio Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Niestety ale pozdrowienia wysyłane za pomocą aplikacji panel radiowy nie mają ograniczeń. Mimo iz w panelu radiowym ustawiony jest limit 100 znaków nie działa to na pozdrowienia wysłane za pomocą aplikacji panel radiowy. Jest to bardzo meczące oraz niestety ale denerwujące. Oto screen z testu użyłem opcji kopiuj wklej nie chciało mi sie pisać a mogłem tam wkleić właściwie "cały internet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 W panelu działa ograniczenie jeśli chodzi o pozdrowienia na stronie. Sugeruje sprawdzić w ustawieniach aplikacji być może funkcja ta jest zwyczajnie wyłączona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 11 godzin temu, Aragon napisał: W panelu działa ograniczenie jeśli chodzi o pozdrowienia na stronie. Sugeruje sprawdzić w ustawieniach aplikacji być może funkcja ta jest zwyczajnie wyłączona. Pozdrawiam Jak pisałem w panelu radiowym nie ma problemu wszystko działa zgodnie z ustawieniami, niestety w aplikacji na androida nie działa można jechać do woli . sama aplikacja nie posiada panelu administracyjnego jest ona połączona z panelem radiowym i akurat ta rzecz jakoś nie działa, niestety jako administrator/właściciel panelu radiowego nie mam wpływu na ustawienia tej aplikacji pod względem długości/ilości znaków, dodam tylko ze ograniczenie czasowe na wysyłanie pozdrowień działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Napisz do obsługi panelradiowy.pl i zgłoś poprostu problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Poprawione. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 dziękuje za szybką reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi