DJRadziu458 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Witam oddaje do Publicznego użytku możliwość pobrania np Sam,VirtualDJ itp programów z naszego hostingu. Strona jest zrobiona tak żeby jak najmniej buforowała cel pożytek dla osób dopiero startujących Adres: https://programy.wrtteam.pl inne nasze projekty: - https://discord.wrtteam.pl - pomocny serwer webmastersko techniczny,radiowy i gamingowy - https://wrtteam.pl - forum wielotematyczne Polecamy też partnerski serwis zewnętrzny https://tuxinfo.pl (poradniki radiowe + filmy instruktażowe jak to wykonać) Edytowane 12 Listopada 2022 przez DJRadziu458 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtedotka Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Super , że ktoś pomyślał żeby dać do użytku publicznego takie programy . Osoby , które zaczynają swoją przygodę z graniem na radio często szukają takich programów . A to mają podane na tacy Wielkie dzięki dzięki temu każdy może szybko pobrać sobie program i zacząć działać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Rozumiem że programy są dostępne dla wszystkich ale wersje free albo trial?? Przydałaby się mała informacja przy każdym z nich choćby jaka wersja. Sam samowi nie równy podobnie jak z innymi programami. Widzę ze używasz wordpressa jest wiele fajnych wtyczek które służą do tego. U nas na stronie taki dział też funkcjonuje ale jest ograniczony tylko dla zarejestrowanych użytkowników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Update. Wydana V3 Website Wersja V3 posiada: - układ całkiem nowy - więcej programów - dodany support Discord 13 godzin temu, Robcio napisał: Rozumiem że programy są dostępne dla wszystkich ale wersje free albo trial?? Przydałaby się mała informacja przy każdym z nich choćby jaka wersja. Sam samowi nie równy podobnie jak z innymi programami. Widzę ze używasz wordpressa jest wiele fajnych wtyczek które służą do tego. U nas na stronie taki dział też funkcjonuje ale jest ograniczony tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Wszystkie programy są pełne wersje nie jakieś triale u nas niema ograniczeń co do rejestracji ponieważ posiadamy własny hosting,może kiedyś zrobimy coś podobnego ale nie jest to planowane jesteśmy multiserwisem nie tylko samo radio - serwery mail - serwery www - serwery shoutcast - serwery game Wkrótce forum wróci i serwer MTA (GTA San Andreas Multiplayer) 13 godzin temu, Robcio napisał: Rozumiem że programy są dostępne dla wszystkich ale wersje free albo trial?? Przydałaby się mała informacja przy każdym z nich choćby jaka wersja. Sam samowi nie równy podobnie jak z innymi programami. Widzę ze używasz wordpressa jest wiele fajnych wtyczek które służą do tego. U nas na stronie taki dział też funkcjonuje ale jest ograniczony tylko dla zarejestrowanych użytkowników. zauważyłem że macie forum jest sens forum od wordpresa nie lepiej MyBB? większe możliwości co do ver oprócz sam wszystkie najnowsze bo sam nie mam pełnej najnowszej a cracka czy triala bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Super zmiany idą w dobra stronę, co raz lepiej to wygląda. 4 godziny temu, DJRadziu458 napisał: Wszystkie programy są pełne wersje nie jakieś triale u nas niema ograniczeń co do rejestracji ponieważ posiadamy własny hosting,może kiedyś zrobimy coś podobnego ale nie jest to planowane jesteśmy multiserwisem nie tylko samo radio Spytałem o wersje i nawiązując do ograniczeń u mnie bo jakby nie było o ile programy typu GG czy Skype ok bo sa darmowe to jednak pełne wersje VurtualDj, RadioBoss czy tym podobnych to już mało legalne sprawy trzeba mieć legalna licencję a i to nie zezwala na "dzielenie" się tym 4 godziny temu, DJRadziu458 napisał: zauważyłem że macie forum jest sens forum od wordpresa nie lepiej MyBB? Zależało mi na integracji, jedno konto do wszystkiego, a z tego co sie orientuje trzeba trochę nakombinować sie zeby MyBB podłączyć pod bazę użytkowników WP. Testowałem kilka rozwiązań i Asgaros - dedykowane forum pod WP wydaje mi sie najlepsza, dużo możliwości ustawień, kilka przydatnych bajerów /dodatkowe bbcody/, integracja z baza danych WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 V3.1 Mini Update wyglądu - bardziej czytelniejszy - opisy 5 godzin temu, Robcio napisał: Super zmiany idą w dobra stronę, co raz lepiej to wygląda. Spytałem o wersje i nawiązując do ograniczeń u mnie bo jakby nie było o ile programy typu GG czy Skype ok bo sa darmowe to jednak pełne wersje VurtualDj, RadioBoss czy tym podobnych to już mało legalne sprawy trzeba mieć legalna licencję a i to nie zezwala na "dzielenie" się tym Zależało mi na integracji, jedno konto do wszystkiego, a z tego co sie orientuje trzeba trochę nakombinować sie zeby MyBB podłączyć pod bazę użytkowników WP. Testowałem kilka rozwiązań i Asgaros - dedykowane forum pod WP wydaje mi sie najlepsza, dużo możliwości ustawień, kilka przydatnych bajerów /dodatkowe bbcody/, integracja z baza danych WP. Co do połączenia trochę trzeba przerobić ale warto jeśli chodzi o MyBB czy IPB lub IPS tak samo jak ktoś z MyBB przechodzi na IPS lub na odwrót też musi troche się natrudzić ale są efekty niż domyślny CMS A jeśli chodzi jak bez roboty to zostaje tylko wbudowane forum przypominające trochę phpbb w WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 SPAWN 3.2 - Aktualizacja wszystko zostaje po za zmianą subdomeny leci z adresu naszego głównego https://programy.wrtteam.pl tak wiec dalej możecie z nich korzystać. - zaktualizowane niektóre programy Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Dodana możliwość pomocy np przy stronie www,doboru hostingu itp. https://wrtteam.pl/showthread.php?tid=767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Małe update. Dodany Virtual DJ w wersji 7 dla Windows 7 i wyższe. Wstawiłem na prośbę osoby co potrzebowała tak więc są dwa VDJ 7 i 8 miłego korzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepii Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Krótko i na temat przydatne programy w jednym miejscu oby więcej apek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Bardzo fajna i przydatna stronka zwłaszcza dla osób zaczynających swoją przygodę z radiem,ale nie tylko.Wszystko fajnie opisane,a programy,które można tam ściągnąć są w pełnej wersji.Dobra robota Radziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Bardzo fajny pomysł. Wszystko co potrzebne w jednym miejscu, nie trzeba szukać po necie. Brawo @DJRadziu458 , leci rep dla Ciebie za przydatny wątek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Wszystko ładnie pięknie ale ... jak nie patrzeć to jest piractwo... Chyba nie chcesz powiedzieć że wykupiłeś te wszystkie licencje programów i postanowiłeś się nimi podzielić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Do vdj 8 dostałem z licencją reszta to są programy z chomikuj każdy wiadomo pobiera na własne ryzyko a pan co zamierza krytykować projekt czy jak bo nie rozumiem? Ja świadczę tylko hosting,a na co drugim hostingu są też piraty proszę iść do homika czy na mpcforum i to napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Posty nie związane z tematem oraz dziecinną pyskówkę usunięto. Trzymajcie się tematu w przeciwnym razie będę usuwać kolejne posty nie na temat, a autorów odpowiednio wynagradzać. Miłego wieczoru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Update V 3.3 Dodano: Advanced SystemCare (optymalizacja) czyści pamięć podręczną,ciasteczka malware,advare optymalizuje rejestr systemowy i wiele innych wpływa to na kondycje systemu. Driver Booster (sterowniki) od teraz sterowniki szybciej się instalują jak i nie musisz zastanawiać się jakie one były program sam wykona skanowanie na podstawie układów. iTubeGo YouTube Downloader (pobieranie) program służy do pobierania Video lub mp3 z większości serwisów takich jak Youtube,Facebook czy Tiktok i inne Pełne opisy na stronie. Miłego korzystania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 6 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Jakieś propozycje dodania programów do update ver 3.4 ? Co najczęściej potrzebuje społeczność radiowa czekam na sugestie zapraszam do sensownej i merytorycznej dyskusji. Edytowane 6 Maja 2023 przez DJRadziu458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Mogę powiedzieć na przykładzie mojej ekipy. Wiadome iz na pierwszym miejscu są wszelkie nowe wersje programów do nadawania. Następna rzeczą są wszelkie programy do obróbki audio /konwersja, przycinanie, zgrywanie/. Drugie miejsc u mnie w poszukiwanych zajmują jingle, oraz coraz częściej wtyczek/pluginów poprawiających jakość nadawania polepszających mikrofon do swoich programów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) 99% programów są ogólnodostępne w necie czy na chomikuj ta strona ma na celu scentralizować wszystko w jednym miejscu,my tylko je hostujemy to jak hosting np każdy jeden czy gier,czy shoutcast nie odpowiada za strumień,pliki czy ich pochodzenie. Za takie coś odpowiada użytkownik końcowy. przykład chomikuj. każdy pobiera proste jak wszędzie na własną odpowiedzialność są to też kilka z nich triale co nie miałem do nich licencji ale w podstawowej darmowej ver działają zawsze jak ktoś będzie chciał pełno zawsze można zakupić licke lub klucz prosta sprawa. Edytowane 7 Maja 2023 przez DJRadziu458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Posty niezwiązane z tematem zostały usunięte. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 40 minut temu, Wojtek napisał: Posty niezwiązane z tematem zostały usunięte. Dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Update Website V 3.4 Dodano: 3 aplikacje mobilne na prośbę jednej z osób,dodaje to publicznie ułatwi to każdemu. Mnie samemu też,ponieważ jak ktoś zapyta o aplikacje z czego mogę prowadzić audycje z telefonu lub tableta? - odpowiem krótko dając link. https://programy.wrtteam.pl - sekcja urządzenia mobilne APPRADIO.PRO (Android) do prowadzenia audycji. MediaCast (Android) do prowadzenia audycji. iziCast (IOS) program do prowadzenia audycji. Pełne opisy na stronie. Edytowane 18 Czerwca 2023 przez DJRadziu458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanek Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego super popieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi