onlynow Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam, piszę ponieważ posiadam problem z ustawieniem autopilota i playlist. Kupiłem serwer i shutcast w firmie 24cast ponieważ posiada programowalnego autopilota,problem polega na tym że po utworzeniu jednej playlisty z muzyką do autopilota i jej uruchomieniem stworzyłem drugą playliste godzinową ustawiłem czas dzień odtwarzania playlisty zaznaczyłem folder z danym setem podałem wszystko co jest potrzebne ale playlista nie odpaliła się samoistnie,musiałem wszystko ręcznie sam odpalać. Potrafi mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Według mnie musiałeś gdzieś popełnić błąd w konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Jak masz jakiś problem z ich usługami, powinieneś napisać do nich na maila. Zapewne lepiej i szybciej uzyskasz pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi