MAtiDJ Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Mam taki oto problem. Na liście połączonych słuchaczy pokazuje się od kilku do kilkunastu połączeń z WMP, ale w wersji 8. To znaczy wersja z win XP. Każde połączenie z innego IP. Rozumiem też, że ktoś chce zapchać serwer. Tylko, ze po zbanowaniu, niemal natychmiast pokazują się połączenia z innego IP z tym samym oznaczeniem WMP 8. WMP nie ma autoconnectu, nie mówiąc o używaniu VPN. Albo autoconnectu ze zmianą IP. Chyba ze ja czegoś nie wiem. Ktoś miał podobny problem? Może ktoś używa jakiegoś maskowania. Jak z tym walczyć. Co warto zauważyć, to dzieje się, to tylko na serwerze Slotex. Mamy drugi serwer autonomiczny i tego niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Był już podobny temat, może Twój problem dotyczy tego samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi