arlecik Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witaj,poszukuje radia który mnie przyjmie, mam doświadczenie w radiach ,PROSZE O kontakt gmail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Napisz może coś więcej o swoim doświadczeniu jako prezenter radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlecik Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Jarek napisał: Napisz może coś więcej o swoim doświadczeniu jako prezenter radiowy. Jestem pogodny nie przeklinam,puszczam muzyke: rock,pop,itd:, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Z takim podejściem to możesz szukać... Wiatru w polu. Większość poważnych stacji wymaga próbki Twojej audycji. Czyli przykładowo nagrania wycinku 10 minut-owego w jaki sposób prowadzisz swój program. Jeśli nie dysponujesz takim, zawsze możesz skleić coś w Audacity, lub nagrać "na sucho" poza anteną. Ponadto napisz więcej informacji o sobie. Przykład: Wiek, czy grałeś już w jakimś radiu (jakim), z jakiego sprzętu/programu prowadzisz audycję, ile godzin w tygodniu możesz przeznaczyć na audycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandi Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 W dniu 19.04.2021 o 16:38, aaa napisał: Witaj,poszukuje radia który mnie przyjmie, mam doświadczenie w radiach ,PROSZE O kontakt gmail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnulka Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Zapraszam do współpracy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjAgusia Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 https://lolusioweradio.panelradiowy.pl/radio zapraszamy do współpracy z naszym radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 www.DiscoFm.pl zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeradio.uk Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zapraszamy https://mojeradio.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi