Mat010 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam. Jestem tu nowy. Mam dwa skrypty jeden to Houres greeting Lite (panel radiowy) a drugi to houres ramCast (ramowka) oby dwa skrypty zostały stworzone przez jedna firmę. I wszystko ładnie pięknie instaluje się ale gdy po instalacji chce się zalogować wyskakuje mi error 500. Trochę czytałem i zmienilem nawet php do odpowiedniej wersji ale ciągle mam ten blad. Szukam osoby która zna się na php i ktora zrobi mi te skrypty by działały jak należy. Wzamian mogę zaoferować czat blab ax pro z kluczem accesskey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Pokaż te skrypty zobaczymy czy da się coś zrobić. Jeśli są to te skrypty, o których myślę (wymagając PHP 5.2), to bardzo stare zabawki. Prawdopodobnie mają sporo luk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat010 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zerknij jak możesz w to jak najszybciej to jak napisałem w opisie dostaniesz blab ax pro i dorzucę do tego aktualizacje najblizsza. Bo zależy mi na tych skryptach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi