CZESKI210 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 mam taki problem, nadawalem od poczatku radio programem MIXXX, od pewnego czasu nie chce sie polaczyc z serwerami strony slotex.pl coz za przyczyna moze byc, mam neta swiatlowod 100mb/s mozliwe ze musze porty przekierowac w routerze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Podeślij screena z konfiguracją serwera w programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI210 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 no zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) a dlaczego masz zaznaczone shoutcast 1..?? Edytowane 19 Marca 2021 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI210 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 innej opcji nie użyję bo niema PROBLEM PRZYPADKIEM ROZWIĄZANY radio już działa, oto fotka na której nie było zaznaczone Publiczny strumień zaznaczyłem i radio gra, jakby ktoś z was miał kłopot to zwracać uwagę na to zaznaczenie dodaje fotke i zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Pola "Login" i "Montuj" powinny być puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hirox Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam. Podobnie jak z autorem tematu. Zainstalowałem sobie Mixxx i również nie mogę się połączyć. Wersja mixxx to 2.2.4. Mam zaznaczone w ustawieniach: shoutcast 1 bo mam tak samo co czeski210 Wcześniej używałem programu "virtual dj pro 7" i działało. Dodam, że zaznaczenie publicznego strumienia nie pomogło. Czy ktoś miał z tym problem i rozwiązał go? Albo ktoś może by polecił inny program? Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez hirox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi