Dejwid Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nick Dejwid Staż 8 lat O sobie: Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do grania na jakiejś spokojnej normalnej stacji internetowej. Zależy mi na odbudowaniu swojej formy jako prezenter. Preferowane gatunki muzyczne: Pop,Rock,Disco Polo, 80-90 Doświadczenie: Grałem na wielu różnych stacjach ale niestety atmosfera często zmuszała mnie do rezygnacji z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKe Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jakieś poparcie swojego doświadczenia? Byle baran może tak napisać, a potem wychodzą cyrki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Napisz do mnie na priv! Ustalimy co i jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasey Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Napisz na priv. Szukam ogarniętych osób do rozkręcenia radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekbog123 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Napisz mi na priv na forum lub na email: radiobogus@gazeta.pl i się dogadamy w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jakieś poparcie swojego doświadczenia? Byle baran może tak napisać, a potem wychodzą cyrki. Niestety nagrania z moich audycji poszły razem z formatem komputera także nie mam jak udowodnić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbujek97 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Zapraszamy do kontaktu jesli chciałbyś razem z nami tworzyć radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Paczka Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Nick Dejwid Staż 8 lat O sobie: Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do grania na jakiejś spokojnej normalnej stacji internetowej. Zależy mi na odbudowaniu swojej formy jako prezenter. Preferowane gatunki muzyczne: Pop,Rock,Disco Polo, 80-90 Doświadczenie: Grałem na wielu różnych stacjach ale niestety atmosfera często zmuszała mnie do rezygnacji z gry. Jeśli nadal aktualne to zapraszamy: http://radioftm.panelradiowy.pl/embed.php?script=rekrutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldangel Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam.. Zapraszam do kontaktu na nasz komunikator radiowy nr: 63513803 Jesteśmy nowym radiem, ale dzialamy profesjonalnie i caly czas się rozwijamy. Mamy masę pomysłów, a aktualnie szukamy prezenterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzialena Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nick Dejwid Staż 8 lat O sobie: Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do grania na jakiejś spokojnej normalnej stacji internetowej. Zależy mi na odbudowaniu swojej formy jako prezenter. Preferowane gatunki muzyczne: Pop,Rock,Disco Polo, 80-90 Doświadczenie: Grałem na wielu różnych stacjach ale niestety atmosfera często zmuszała mnie do rezygnacji z gry. Witaj jeśli masz chęć to zapraszam do Radia Muzycznie Uzależnieni gdzie tworzymy zgraną paczkę jesteśmy jak jedna wielka rodzina link do radia www.radioemu.pl tam znajdziesz wszelkie informacje, lub też zapraszam na moje gg 11135596, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 jak nadal aktualne to zapraszam na moje radyjko chętnie cię przyjmę z otwartymi ramionami . Moja stronka to http://radiozdrowie.vg1.pl/news.php . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dnia 2.06.2017 o 10:43, ShaKe napisał: Jakieś poparcie swojego doświadczenia? Byle baran może tak napisać, a potem wychodzą cyrki. Niestety nie posiadam moich nagrań z audycji bo poszły z dyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22bc Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) http://www.goldstacja.pl/ Zapraszamy Edytowane 30 Grudnia 2017 przez lukasz22bc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rik87r Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Dnia 1.06.2017 o 21:11, Dejwid napisał: Nick Dejwid Staż 8 lat O sobie: Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do grania na jakiejś spokojnej normalnej stacji internetowej. Zależy mi na odbudowaniu swojej formy jako prezenter. Preferowane gatunki muzyczne: Pop,Rock,Disco Polo, 80-90 Doświadczenie: Grałem na wielu różnych stacjach ale niestety atmosfera często zmuszała mnie do rezygnacji z gry. jeśli nadal aktualne zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radecki_DJ Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Siema! Najlepszym wyborem dla Ciebie myślę że będzie Radio FTB. Ponad 20 lat na rynku. Najstarsza rozgłośnia internetowa w Polsce. 4 kanały do grania do wyboru. +Klub +Disco Polo +Flash FM.(Polskie i zagraniczne hity radiowe) +House/Trance Zapraszam do kontaktu! www.radioftb.net 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 W dniu 1.06.2017 o 21:11, Dejwid napisał: Nick Dejwid Staż 8 lat O sobie: Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym po dłuższej przerwie wrócić do grania na jakiejś spokojnej normalnej stacji internetowej. Zależy mi na odbudowaniu swojej formy jako prezenter. Preferowane gatunki muzyczne: Pop,Rock,Disco Polo, 80-90 Doświadczenie: Grałem na wielu różnych stacjach ale niestety atmosfera często zmuszała mnie do rezygnacji z gry. Napisz do mnie na priv ustalimy szczegóły !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyRadioPolska Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 zapraszamy do nas www.skyradiopolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi