michal1277 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Witam serdecznie wszystkich na grupie. Szukam are osób do rozkręcenia radyjka internetowego. Do dziś jest nas tylko dwóch i mieszkamy w Niemczech. Graliśmy do tej pory na innych stacjach. Chcemy spróbować swoich sił i stworzyć fajna przyjemna atmosferę z inną ekipa. Nie chcemy tutaj ludzi zmuszać do grania, tylko się razem dobrze bawić i poznać może później jakieś spotkanie radiowe. Słuchamy każdego kto ma jakieś sugestie lub propozycje i decydujemy całą grupą nie pojedyncze osoby myślę że udało mi się was zaciekawić. Jeśli jesteś chetny/a zapraszamy do kontaktu z nami Www.radio-awaria.com.pl . Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystynka Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 mam pytanie jak sie umieszcza ogloszenia, bo ja zajrzalam tu po raz pierwszy? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1277 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na głównej stronie ma Pani przycisk "Nowy temat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi