djpablo Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 witam serdecznie jestem djpablo taki początkowy chciałbym by ktos mi pomógł w odpaleniu radyjka tzn samo radyjko już chula, ale chodzi mi o to jak zrobić by było widoczne tak chociaż chwilowo testowo na własnej stronie bym mógł to póżniej odpalic na stałe by było dużo słuchaczy tak na chwilke pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Przede wdzystkim kup domene i serwer www. Firma Slotex oferuje takowy z możliwością przetestowania przez 14dni: Hosting WWW. <<--klik.. Napisz do mnie potem postaram się Ci pomóc to ogarnąć. j[email protected] Edytowane 11 Października 2020 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi