Marti Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Witam serdecznie Radio EuroStacja poszukuje Prezenterów Radiowych Jesteśmy radiem, które istniało około 15 lat temu - czyli reaktywacja do starych korzeni Gwarantujemy przyjazną rodzinną atmosferę. Oczekujemy : pozytywnego nastawienia dobrej dykcji stałego dostępu do internetu Zapraszamy serdecznie do kontaktu poprzez nasz fanpage Kliknij tutaj Do zobaczenia !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Radio EuroStacja poszukuje Prezenterów Radiowych Jeśli jesteś osobą obdarzoną poczuciem humoru, ciekawą świata, a na antenie potrafisz być duszą towarzystwa? Praca z mikrofonem jest dla Ciebie żywiołem? Radio EuroStacja czeka na Ciebie! Dołącz do nas! Oferujemy fajną i przyjazną atmosferę. Zgłoś się do Nas pod adresem : https://eurostacja.pl/badz-w-ekipie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Rekrutacja otwarta Zapraszamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlecik Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Ja poproszę mój gmail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 13:56, aaa napisał: Ja poproszę mój gmail [email protected] Zapraszam do zgłoszenia się pod adresem : https://eurostacja.pl/badz-w-ekipie/ Kontakt GG : 72091730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Rekrutacja otwarta Serdecznie zapraszamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Odświeżam temat. Serdecznie zapraszamy do naszej rodzinnej ekipy Kontakt GG : 72091730 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Rekrutacja trwa Zapraszamy do naszej ekipy GG podane na plakacie Kontakt telefoniczny 603-871-372 ( od poniedziałku do piątku od godziny 15 do 20 ) soboty i niedziele od 12 do 20 Kontakt email [email protected] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlecik Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Czy przyjmiecie 12 latka z doświadczeniem i za zgodą rodzica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi