Skocz do zawartości

Aplikacje Radiowe na Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,
mam na imię Marcin. Hobbystycznie buduję aplikacje na urządzenia z systemem Android – głównie skupiłem się na aplikacjach dla radii internetowych.

Jeżeli jesteś właścicielem/właścicielką radia internetowego, Twoje radio istnieje ponad rok, masz własną stronę WWW i minimum 10 słuchaczy (nie wliczając ekipy radia) – napisz do mnie, a ja zbuduję aplikację dla Twojego radia.

Zasady współpracy ze mną są bardzo proste:

1 - aplikacja jest za darmo, ale na głównej stronie radia proszę umieścić mój widget
2 - nie uznaję reklamacji – nie zmieniam kolejności modułów na życzenie, mogę zastosować kolory zaproponowane przez właściciela/właścicielkę radia
3 - w aplikacji NIE umieszczam linków do stron WWW ani czatów
4 - widget, który każde radio współpracujące ze mną musi umieścić na stronie głównej radia, jest połączony z aplikacją – działa to tak: jeśli widget zniknie ze strony radia na ok. 12 godzin, aplikacja zostaje automatycznie zablokowana, a dzień później usuwam ją bezpowrotnie z Google Play
5 - wymagane grafiki: logo radia 512 x 512 px
6 - linki – tylko widgety z panelu radiowego, pozdrowienia, zamawianie piosenek itp.
7 - jeśli nie jesteś właścicielem/właścicielką radia – proszę nie pisz do mnie, nie trać czasu ani mojego, ani swojego
8 - czas oczekiwania na aplikację – niestety do chwili kontaktu ze mną myślę, że do 4 tygodni (miesiąc). Proszę brać pod uwagę, że samo Google Play zatwierdza aplikacje od 3 do 7 dni, więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość
9 - bardzo proszę wszystkie zainteresowane osoby – zastanówcie się dobrze, jak ma wyglądać logo/ikonka aplikacji – po dodaniu aplikacji do Google Play nie zajmuję się jej przebudowywaniem, żeby np. po 2 dniach od publikacji zmieniać logo

10 - Żadna z aplikacji, które buduję, nie ma w sobie wyskakujących / irytujących reklam!

**** więcej informacji e-mail: [email protected] (w temacie proszę wpisywać „Aplikacja Radiowa”)

• Kochani, dodam tu dwa zdjęcia ekranu telefonu – proszę nie traktujcie tego jako reklamy, po prostu chcę pokazać, jak wygląda aplikacja – układ i funkcje. (Drodzy admini, jeśli zdjęcie nie jest dozwolone, proszę usunąć je)

76.jpg

77.jpg

SeoHost.pl