Fafiko Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Witajcie, mam pewien problem, z którym nie mogę sobie poradzić mianowicie posiadam swój serwer z systemem linux na którym jest postawiony serwer Shoutcast Server v2.6.0.753 wraz z autopilotem Sc_trans z licencją na format MP3 i teraz gdy połączę się z serwerem przez konto Dja nadal w panelu PANEL RADIOWY pokazuje się, że gra Autopilot przez co nie mam w żaden sposób jak rozliczać prezenterów z wygranych godzin w przeciągu 1 miesiąca, gdyż według Panelu cały czas gra Autopilot. Próbowałem też za pomocą kicka odłączać od serwera pilota, ale skutek jest taki, że gdy słuchacz ma odpalony webplayer to mu stopuje strima i dopiero może Radia słuchać po ponownym wciśnięciu play na web odtwarzaczu. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadioDad Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Wina leży po stronie sc_serv :) nie bedziesz miał mozliwośći wykopywania prezentera powodu że dany sc_serv jest tylko i wyłącznie pod autopilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi