Yejna 0 Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jesli rozwinelam istniejacy juz watek to z gory przepraszam, ale BARDZO potrzebuje pomocy na wczoraj. Potrzebuje na strone radia skrypt playera, w ktorym oprocz nazwy audycji , liczby sluchaczy i prezentera pojawi sie jego zdjecie. Nie jestem zbyt dobra w HTML wiec prosze - ratujcie i przeslijcie mi gotowy skrypt Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robcio 3 Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 (edytowany) https://portalradiowy.pl/statystyki-shoutcast-ze-zdjeciem-prezentera Edytowano Październik 19, 2019 przez Robcio Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yejna 0 Napisano Październik 20, 2019 Autor Share Napisano Październik 20, 2019 Cytat BARDZO DZIEKUJE za pomoc. O takie cos mi chodzilo. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty