Yejna Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jesli rozwinelam istniejacy juz watek to z gory przepraszam, ale BARDZO potrzebuje pomocy na wczoraj. Potrzebuje na strone radia skrypt playera, w ktorym oprocz nazwy audycji , liczby sluchaczy i prezentera pojawi sie jego zdjecie. Nie jestem zbyt dobra w HTML wiec prosze - ratujcie i przeslijcie mi gotowy skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) https://portalradiowy.pl/statystyki-shoutcast-ze-zdjeciem-prezentera Edytowane 19 Października 2019 przez Robcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yejna Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Cytat BARDZO DZIEKUJE za pomoc. O takie cos mi chodzilo. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi