krzychu2680 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Witam Krótko i na temat: Jak to zrobić, aby głos mówił nick osoby, która akurat prowadzi audycję? Na kilku stacjach to spotkałem i nie mam pojęcia, gdzie tego szukać, a zawsze to jakiś fajny bajer Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nagrać i odtwarzać? Ewentualnie poszukaj firmy która robi jingle, intra, wstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2680 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, soundplayer napisał: Nagrać i odtwarzać? Ewentualnie poszukaj firmy która robi jingle, intra, wstawki Chodziło mi o takie coś, 1:26 na przykład. W paru innych miejscach, spotkałem dokładnie ten głos, czytający ksywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Pisz do tego człowieka: https://www.facebook.com/TomoVipOfficial/?ref=br_rs Tanio i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi