krzychu2680 0 Napisano Sierpień 14, 2019 Share Napisano Sierpień 14, 2019 Witam Krótko i na temat: Jak to zrobić, aby głos mówił nick osoby, która akurat prowadzi audycję? Na kilku stacjach to spotkałem i nie mam pojęcia, gdzie tego szukać, a zawsze to jakiś fajny bajer Pozdrawiam Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
soundplayer 7 Napisano Sierpień 16, 2019 Share Napisano Sierpień 16, 2019 Nagrać i odtwarzać? Ewentualnie poszukaj firmy która robi jingle, intra, wstawki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu2680 0 Napisano Sierpień 16, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2019 1 godzinę temu, soundplayer napisał: Nagrać i odtwarzać? Ewentualnie poszukaj firmy która robi jingle, intra, wstawki Chodziło mi o takie coś, 1:26 na przykład. W paru innych miejscach, spotkałem dokładnie ten głos, czytający ksywki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
soundplayer 7 Napisano Sierpień 16, 2019 Share Napisano Sierpień 16, 2019 Pisz do tego człowieka: https://www.facebook.com/TomoVipOfficial/?ref=br_rs Tanio i szybko. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty