Thombike Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Jak w tytule. Wracam do mojego wielkiego hobby, niemal pasji (wiekszą jest motoryzacja), czyli grania dla ludzi i gadania do nich przez mikrofon. Jednakże mam pewne wymogi. jako osoba z wiekiem 40+ i doświadczeniem takze w prowadzeniu audycji w prawdziwym radiu (regionalnym ale jednak) szukam wyąłcznie takiej stacji, ktora ma jakieś sensowne grono słuchaczy lub potrafi takie grupy słuchaczy skutecznie budować, chocby poprzez rozszerzanie spektrum muzycznego. Co gram? A co Państwo sobie zyczą? Żarcik. Głownie muzyka elektroniczna, techno, trance, D'n'B, Dubstep, Rave, House ale takze Dancefloor, hip, hop, rap, R'n'B, Pop i wiele innych gatunków muzyki ogólnie nazywanej popularną lub przynajmniej znaną (tak, jak mi odbije zagram nawet MetallicA lub AC/DC, no problem. Ale musi mi odbić lub po prostu pasować do aktualnie przyjętego charakteru audycji. A na audycje pomysły mam zawsze. mam tez ogólnie ujmując sporo wolnego czasu szczególnie popołudniu i wieczorami. Gram z VDJ, używam półprofesjonalnego (lub jak ktos woli pół-amatroskiego) mikrofonu (taki na stojku z filtrem i antywstrząsem) i dbam o to, by w bilbliotece posiadac utwory o włąściwej jakości, najlepiej w jakosci CD z malymi wyjątkami w przypadku utworów, które np. lepiej brzmią w wersji z vinylu lub po prostu utwory, które aktualnie bez wydania fortuny nie sa możliwe do zdobycia w jakosci studyjnej. I co? I to tyle. Macie 5 słuchaczy na krzyz, nie zawracajcie mi glowy, nie lubię gadac do siebie i prowadzić audycji glownie dla ekipy radia. Taka skromna prośba ode mnie. Macie profil Disco Polo...Nie piszcie, bo nie będę w zaden sposób do was pasował. Chcecie sie wciąż rozwijać, macie stałą lub rosnąca liczbe słcuhaczy (realnych, nie ekipa i przyjaciele), szukacie oryginała, który być moze doda cos od siebie i nada stacji dodatkowego tempa? Oto jestem. Wiem, że to brzmi narcystycznie ale cóż...Znam siebie, wiem co umiem i na co mnie stać nie wiecie? Moze czas sie przekonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anecia1988 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 zapraszam na nowe radio http://www.radiogramofon.vg1.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thombike Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dziękuję, ale jako, że radio jest nowe to śmiem przypuszczać, że nie spełnia co najmniej 2 z wyżej wymienionych wymogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezenter_jurek@wp.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 http://radio40plus.pl/ zapro zawsze około 24 słucchaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi