kazik_wiesniak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Witam , mam problem z linkiem do odsłuchu na Radiu . W panelu radiowym jest opcja żeby dodać format odsłuchu plik.mp3 Oraz link do odsłuchu . I pytanie brzmi skąd , z jakiego hostingu należy podać link do odsłuchu ?? Proszę o szybką i poprawną odpowiedz . Zależy mi na czasie . Zdjęcie z panelu = https://imgur.com/a/UE93oJd Edytowane 26 Stycznia 2019 przez kazik_wiesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Dnia 25.01.2019 o 23:05, kazik_wiesniak napisał: Witam , mam problem z linkiem do odsłuchu na Radiu . W panelu radiowym jest opcja żeby dodać format odsłuchu plik.mp3 Oraz link do odsłuchu . I pytanie brzmi skąd , z jakiego hostingu należy podać link do odsłuchu ?? Proszę o szybką i poprawną odpowiedz . Zależy mi na czasie . Zdjęcie z panelu = https://imgur.com/a/UE93oJd Witaj. Musiałbyś wrzucić te utwory które mają być na Twojej liście np : hosting na którym masz stronę radia i wylinkować je i umieścić linki w panelu radiowym gdzie zarządza się listą. Można również spróbować umieścić je w którejś z "chmur" Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik_wiesniak Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Utwory z chmur nie działają ponieważ link musi moim zdaniem być zakończony .mp3 A hostingiem radia jest panelradiowy.pl wiec jak mam umieścić tam utwory ? Możesz wytłumaczyć i je wylinkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) PanelRadiowy.pl nie jest hostingiem Twojego radia, tylko "narzędziem" dzięki którymu możesz zarządzać swoją stacją, owy udostępnia Ci tylko domyślną stronę radiia. Gdybyś miał wlasną stronę radiową do której potrzebowałbyś hostingu stron www, wówczas wtedy mogłbyś uczynić tak ,jak Ci napisałem wyżej. Jeśli więc zdecydujesz się na własną stronę radiową i zamierzasz mieć radio nie na "pięć minut" polecę Ci dobry hosting z którego sam korzystałem: https://slotex.pl/oferta/hosting-www I tanie domeny: https://slotex.pl/oferta/domeny Mamy tu na forum również poradnik jak wgrać pliki na ten hosting: Te dwa rzeczy są potrzebne by uruchomić własną stronę. A jesli potrzebujesz jakiś hosting na "pięć minut" to poszukaj jakiegoś darmowego.. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 jeśli chodzi o darmowe hostingi na których można stronę ww założyć to ja polecam hosting vgh www.vgh.pl ja sam osobiście korzystam z tego hostingu darmowego już 3 lata ponad i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Darmowy znaczy sie ograniczony, lepiej jak kolega wyżej mówił zainwestować parę złotych i wykupić profesjonalny hosting. Swój posiadam na hekko.pl, bardzo często są promocje choćby przy zakupie serwera na stronkę domena gratis. Koszta też nie sa jakieś masakryczne, mój choć nie ten najtańszy po paru latach ze zniżkami wraz z domeną to koszt około 150 zł rocznie. Co do samej listy przebojów i linku do odsłuchu, pliki mp3 to pożeracz transferów na każdym serwerze. Chyba że sobie wgrasz plik mp3 o bardzo obniżonej jakości. Najlepszym rozwiązaniem jest użycie opcji pliku z YouTube. Tam znajdziesz wszystko sam nie tracąc nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) W panelu radiowym z odsłuchu do listy przebojów działają również linki z zippyshare. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi