michal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 witam mam pytanie czy była by możliwość dodania ważnej funkcji do serwisu panel radiowy chodzi mi mianowicie możliwość blokowania numerów ip słuchaczy danego radia w serwisie panel radiowy system polegał by na tym że każdy z użytkowników serwisu miał by możliwość blokowania nr ip tych użytkowników serwisu którzy na przykład obrażają słuchaczy danego radia założonego w serwisie panel radiowy chodzi mi konkretnie o blokowanie nr ip osób którzy obrażają słuchaczy na przykład mojego radia jeszcze nie miałem takiej sytuacji ale pytam czy takie zabezpieczenie można w tym serwisie wprowadzić dostęp do funkcji mieli by oczywiście Administratorzy danego panelu Radiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Z tego co się orientuję system blokowania w panelu jest oparty o blokadę ip.Nadawcy znajdujących się na liście banow , nie mogą wysyłać kolejnych dopóki nie zostaną usunięci z tej listy. Niestety żyjemy w czasach gdzie łatwo jest zmienić ip za pomocą wszelakich urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 i to mnie jarek najbardziej martwi bo wystarczy zmienic nr ip o jedną cyfrę i już słucha radia nie chciana osoba tego typu programy nie powinny być dostępne w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi