Pierre_Deck Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Muzyka jest dla Ciebie pasją? Chcesz się nią podzielić? A może po prostu chcesz spróbować swoich sił jako prezenter radiowy? Wspaniale! Zapraszamy do Naszej ekipy! Pomóż nam się rozwijać i wspólnie stwórzmy coś, czego słuchacze nie zapomną! Od kandydatów oczekujemy: - Wysokiej kultury osobistej - Stałego dostępu do internetu - Dobrej dykcji i przyjemnego głosu - Stale aktualizowanej legalnej kolekcji muzycznej - Sprawności manualnej w stopniu pozwalającym na obsługę programu do nadawania audycji radiowych, radiowego GG, panelu radiowego oraz czynnego udziału w dyskusji na Pokoju Radiowym Pomimo tego, że Radio Mbox jest młode posiada doświadczoną ekipę, która w każdej chwili służy pomocą. Zapoznaj się z zakładką Radio i Ekipa na naszej stronie www.radiombox.pl Z Naszej strony zapewniamy: - Miłą atmosferę - Możliwość rozwijania swoich zainteresowań - Możliwość wspólnej pracy z kreatywnymi pasjonatami przy tworzeniu wyjątkowego Radia o wysokim poziomie kultury - Możliwość realizacji Twoich pomysłów - Wsparcie techniczne aby jakość audycji była na jak najwyższym poziomie - Dynamiczny rozwój Radia Zapraszamy do wypełnienia formularza rekrutacyjnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybu Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Witam chciałbym u was grać. Lubię, gram i składam muzykę głównie disco polo i clubowa Best Musik tez daje rade. Mam konsole dzięki której sporo znanych utworów ubieram w całkiem nowe szaty. Mogę wysłać próbki jeśli chcecie. Pozdrawiam i proszę o odp. [email protected] w załączniku zostawiam coś od siebie Stare.mix Stare.mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierre_Deck Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 8 godzin temu, Trybu napisał: Witam chciałbym u was grać. Lubię, gram i składam muzykę głównie disco polo i clubowa Best Musik tez daje rade. Mam konsole dzięki której sporo znanych utworów ubieram w całkiem nowe szaty. Mogę wysłać próbki jeśli chcecie. Pozdrawiam i proszę o odp. [email protected] w załączniku zostawiam coś od siebie Stare.mix Stare.mix Zapraszamy na naszą stronę www.radiombox.pl oraz do wypełnienia formularza rekrutacyjnego.http://radiombox.pl/REKRUTACJA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierre_Deck Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi