Robcio Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Po przejściu na nowy serwer wraz z protokołem ssl wystąpiły problemy na wszystkich przeglądarkach. Wszystkie skrypty pochodzące z panela radiowego zostały zablokowane. Na starej stronie wszystkie rzeczy w tym player, pozdrowienia online chodza bez problemu. Na nowym serwerze nie dość że za każdym razem trzeba zezwalać na wczytywanie tych skryptów to wczytuje np. playera bez statystyk Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu ewentualnie czy ktoś zna wtyczkę lub kod do playera który będzie wczytywał dane tak jak na powyższym obrazku - kto gra - audycje - info /to mozemy w ostateczności pominąć/ - ilość słuchaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 [email protected] -> Polecam I zobacz czy w kodach masz też linki do skryptów playera itp z SSL bo panel radiowy też korzysta z SSL. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dziękuje bardzo, taka prosta i banalna sprawa. Wszystko przenosiłem ze starej strony na nową a że tam to działało od wielu lat więc nie sprawdziłem kodów, iW nowych skryptach są już działające linki z SSL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 ostatnio czytałem chyba na komputer świat ze chrome i inne przeglądarki wprowadzają coś takiego i wszystkie hostingi bez protokołu ssl będę blokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Przed chwilą, Little_gray napisał: ostatnio czytałem chyba na komputer świat ze chrome i inne przeglądarki wprowadzają coś takiego i wszystkie hostingi bez protokołu ssl będę blokowane A co to ma do tematu? Sprawa wyjaśniona problem naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi