DaMo 0 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Witam. Jako że postanowiłem amatorsko się rozwijać dalej to postanowiłem zakupić konsolę więc moje pytanie kieruje do was jaką polecacie konsolę dj ? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwydj 0 Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Cześć, powiedz mi ile chcesz na nią przeznaczyć ? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaMo 0 Napisano Grudzień 12, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2018 Powiedzmy ze do 500 zł ( ewentualnie coś dołożyć można do rozsądnej ceny ) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwydj 0 Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 No dobra, w takim razie polecę Ci w tej cenie NUMARK MIXTRACK III KONTROLER DJ... Miałem przyuemność na nim grać, i uważam że jest warty swojej niskiej ceny Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamek1 0 Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 Tak mało za niego? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiddel 0 Napisano Share Napisano macie gdzieś swoją twórczość na necie? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty