DaMo Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam. Jako że postanowiłem amatorsko się rozwijać dalej to postanowiłem zakupić konsolę więc moje pytanie kieruje do was jaką polecacie konsolę dj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydj Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Cześć, powiedz mi ile chcesz na nią przeznaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMo Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Powiedzmy ze do 500 zł ( ewentualnie coś dołożyć można do rozsądnej ceny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydj Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 No dobra, w takim razie polecę Ci w tej cenie NUMARK MIXTRACK III KONTROLER DJ... Miałem przyuemność na nim grać, i uważam że jest warty swojej niskiej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Tak mało za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiddel Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) macie gdzieś swoją twórczość na necie? ______________ Schody gięte do domu dla mieszkańców Warszawy https://creoarti.pl/schody-giete-warszawa/ Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez fiddel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi