KittekMusic Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Witamy Oficjalnie-Radio_LikeMusic' <----------- Siemanko Siemaneczko Szukasz Dobrej Zabawy i Muzyki na Czasie? Właśnie Otworzyliśmy nasza Stacje która będzie spełniać wasze najlepsze oczekiwania! Oferujemy Najnowsza Muzykę : Commercial / Club. Sprawdź Już dziś ! Co Leci ---------> www.LikeMusic.pl Zależy nam Bardzo na Słuchaczu jak i Jego dobrej Zabawie! Zadowolenie jak i chęć wracania,odwiedzania Naszego Serwisu! Radio powstało z Całkiem nowej ekipy która długo przed jego założeniem było staranie przemyślane aby każdy się czul jak w swoim świecie Muzyki' Kontakt-Właściciel_ Łukasz_KittekMusic_Reznerowicz / [email protected] Rekrutacja Otwarta wszelkie info: FunPage/LikeMusicSdm lub z Administracja Radia. Pozdrawiamy Serdecznie jak i Zapraszamy !!! #LikeMusic -----> Polub Nas <----- www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl www.LikeMusic.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wpadłem na chwilę. Muzyki komentować nie będę bo to samo co w każdym internetowym radiu jest. Ramówka pusta, trochę szkoda miałem nadzieje że posłucham jak ktoś prowadzi audycję. Strona hm zwykła przeróbka mojego kodowania bo nawet nazwy divów nikt nie zmienił ogólnie takie 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi