Alexon100 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam, poszukuje darmowego lub taniego programu do kilka wejść serwera do jednego wyjścia, chodzi mi oto, że np.Wpisze IP Studia 1 i ten dźwięk wchodzi w program, który potem ten dźwięk wypuści na główny serwer ShoutCast, po tym jak Studio 1 przestanie nadawać, to przełącza na Studio 2, który mi ten dźwięk ze studia wypuści na główny serwer ShoutCast, mam nadzieje że zrozumieliście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKe Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Krótko w temacie: Icecast + Liquidsoap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexon100 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 @ShaKe To nie to co poszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJD Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca dokladnie to to co kolega wyzej napisal. u mnie to wyglada tak: glowny program nadajacy do serwera to RadioDJ a prezenterzy lacza sie do Icecast na linuksie. RadioDj zazadza streamami... i tyle to tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendaniel Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Jak najbardziej możliwe do wykonania przy odpowiednim zaprogramowaniu. Serwer icecast + software do zarządzania połączeni czyli jak w przypadku www.naszeradio.uk darmowy program do automatyzacji radia RadioDj. W dniu 18.05.2018 o 12:01, ShaKe napisał(a): Krótko w temacie: Icecast + Liquidsoap Liquidsoap - idealne rozwiązanie ale wymaga bogatej wiedzy kodowania i pisania skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Najprostszy będzie AzuraCast. Wystarczy najtańszy serwer VPS do jego instalacji. Instrukcje jak zainstalować Azuracasta znajdziesz w dziale poradniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi