Miki16167 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Niektórzy z was doskonale znają nazwę tego Radia ! Wracamy z nową ekipą chcemy stworzyć radio bez kłótni .Gdzie każdy z prezenterów jak i słuchaczy będzie czuł się przyjemnie w naszym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam Radio Viva: Spelniam wszystkie obowiązki -prócz jednego[Nie jestem na Stalym Łączu ) Tylko Mobilnym : czy to Calkowicie przekreśla : Moją gre w Radio Viva : Mariusz :Proszę o Odpowiedzi. Jestem (O N) dla której Granie w Net.: To Okno na Świat .....Proszę o :Pozytywne rozważcie mojej propozycji.I Czekam na Pozytywną Odpowiedzi. moje GG :8830485 Witam Radio Viva: Spelniam wszystkie obowiązki -prócz jednego[Nie jestem na Stalym Łączu ) Tylko Mobilnym : czy to Calkowicie przekreśla : Moją gre w Radio Viva : Mariusz :Proszę o Odpowiedzi. Jestem (O N) dla której Granie w Net.: To Okno na Świat .....Proszę o :Pozytywne rozważcie mojej propozycji.I Czekam na Pozytywną Odpowiedzi. moje GG :8830485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi