djkombos Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 jestem już na panel radiowy mam już jakiś serwer aktywny co dalej mam robić żeby prowadzić audycje proszę o pomoc bo jestem w tym naprawdę cienki nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Proszę bardzo. https://www.google.pl/search?client=opera&q=jak+nadawać+w+radiu+internetowym&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Dnia 6.02.2018 o 09:43, djkombos napisał: jestem już na panel radiowy mam już jakiś serwer aktywny co dalej mam robić żeby prowadzić audycje proszę o pomoc bo jestem w tym naprawdę cienki nic nie rozumiem Witam. Po pierwsze musisz uruchomić wszystkie wykupione przez siebie usługi radiowe. Czyli przechodzisz do danej uslugi w panelu hostingowym i je wlaczasz. Po drugie aby Twoja stacja nadawala 24h wypadało by wgrać muzykę do auto pilota. Po trzecie aby połączyć sie z Twoim serwerem potrzenujesz programu do nadawania np: sambroadcaster , winamp tudzież radioboss. Musisz tez w ustawieniach panelu radiowego i panelu hostingu uslug radiowych po uzupełniać wszelkiego rodzaju niezbędne do uruchomienia radia dane otrzymane wraz z zakupionymi uslugami radiowymi. Jesli będziesz potrzebował pomocy zapraszam do kontaktu [email protected] lub gg: Lennon (55730822) Przejdź do działu Poradniki u Nas na forum i przestudiuj wszystkie te zagadnienia o ktorych pisslem wyżej. Podawanie ogolnego linku prowadzacego czasem do konkurencyjnych portali to nie jest dobry pomysł. Mamy tu wielką skarbnice wiedzy radiowej która zawsze można rozwijać i poszerzać Edytowane 7 Lutego 2018 przez Lennon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wszelkie poradniki znajdziesz w tym dziale https://forum.portalradiowy.pl/forum/11-poradniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teemo Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 dzięki Little_gray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi