RadioBzium Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam serdecznie, Bardzo proszę o pomoc bo ze mnie taki gapa że szok... Jestem GA panelu radiowego i nie pamiętam hasła ... Kiedy chciałem założyć nowe hasło okazało się że link został wysłany na maila którym się rejestrowałem ale ten mail już nie istnieje i obecnie jestem poza zarządzaniem radia... Mój login to Bziumek a panel to radio-bzium.panelradiowy.pl proszę o pomoc i wskazówkę co zrobić... czy możecie zmienić adres email na [email protected]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Skontaktuj się z administratorem panelu radiowego : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadioBzium Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 dziękuję, już to zrobiłem ale długo się czeka na odp ale nie mam wyboru... Dziękuję za odzew Lennon <piwo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi