Skocz do zawartości

Szukam radia poszukującego prezenterów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Na początku przedstawię się:

Mam na imię Jakub, mam 14 lat (prawie) i poszukuję "pracy" jako prezenter radiowy. Mam roczne doświadczenie na dwóch stacjach radiowych. Pochodzę z woj. Śląskiego, a głównie z Dąbrowy Górniczej. Poszukuję radia również z jakimś doświadczeniem i stabilnym serwerem ShoutCast. Proszę o zgłaszanie się w wiadomości prywatnej lub też w komentarzu tego postu.

Dziękuję.

SeoHost.pl
Opublikowano

Proponuje zostawić nagranie z audycji aby potencjalny "pracodawca" mógł ocenić twoje umiejętności a przede wszystkim głos. Pozdrawiam :-) 

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, jutro postaram się wrzucić takie nagranie.

Opublikowano

Masz "prawie" 14 lat i od roku grasz radiach internetowych? Niebywałe :D Wszystko przed Tobą.   Kolejna "stacja" - mutacja glosu. Czekamy na jakieś nagranie. 

Opublikowano
  • Autor

Link do próbki: http://www109.zippyshare.com/v/GORIgt62/file.html

Tym razem nie byłem taki aktywny, lecz po jakimś czasie "rozkręcam" się na antenie i zaczynam lecieć jak szalony :D Oczywiście dostosuję się do zdania zarządu, szybko wykonuję powierzone zadania. Staram się mówić wyraźnie oraz nie popełniać żadnych błędów ortograficznych, podczas pisania lub też prowadzenia audycji na antenie radia. Staram się podczas audycji używać jingli, myślę że na cele próbki nie było to potrzebne, ale uważam że i tak jest dobrze :D

Edytowane przez KubSub

Opublikowano

Masz nawet niezły glos jak na "prawie" 14 lat. Powiedz jakie gatunki muzyki preferujesz jeszcze, prócz tego co usłyszeliśmy w nagraniu? 

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie tylko wykluczam metal itp. do tych utworów. :D

Doczepię jeszcze że zwykle preferuję utwory zagraniczne, disco polo oraz rap.

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie, tylko za sztywno. Brzmisz momentami jak robot,  trochę więcej luzu włóż w nagranie, cóż pozostaje czekać na nagranie z audycji.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, ShaKe napisał:

Wszystko ładnie i pięknie, tylko za sztywno. Brzmisz momentami jak robot,  trochę więcej luzu włóż w nagranie, cóż pozostaje czekać na nagranie z audycji.

Ładniej mi wszystko na audycji wychodzi bo wiem że grono ludzi liczy na mnie i mam szansę na pokazanie moich umiejętności. Tak na próbce to ciężko mi jest okazać :/

• 1 miesiąc temu...
  • 5 lat później...
  • kosti zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Strona korzysta z plików cookie. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Korzystając z forum, wyrażasz zgodę na: Warunki użytkowania, Polityka prywatności.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.